ALLERMYL VET LOTION (1 × 250ml)

19,60 €
78,40 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 250ml
Tuotenumero (Muu) 218156

Markkinoija

Biofarm Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Allergisen ihon hoitoon korille ja kissoille.

Käyttötarkoitus:

Allermyl®-lotion lievittää ärsytyksiä ja kutinaa, uudistaa vaurioitunutta ihoa ja puhdistaa epidermistä. Sopii erityisesti allergisista iho-oireista kärsivien koirien ja kissojen käsittelyyn.Allermyl®-lotion on ainutlaatuinen yhdistelmä ihoa rauhoittavia, antiseptisia sekä immunomoduloivia aineita sekä niihin yhdistettyjä välttämättömiä rasvahappoja.Spherulites®-kapselointiteknologia mahdollistaa vaikuttavien aineiden hitaan ja pitkäaikaisen vapautumisen.pH neutraali. Ei sisällä hajusteita.

Annostelu:

Ravista hyvin ennen käyttöä. Suihkuta vaurioituneelle iholle. Pitkäkarvaisilla roduilla taivuta karvoja jotta aine pääsisi iholle mahdollisimman hyvin. Voit myös hieroa aineen karvoista iholle. Voidaan käyttää Allermyl-shampoolla suoritettujen hoitopesujen yhteydessä tai välillä, tai jatkohoidossa yksinään. Käyttötiheys: tarpeen vaatiessa päivittäin.

Ainesosaluettelo:

Monosakkarideja vapaassa ja kapseloidussa (Spherulites®) muodossa, linoleenihappoa (omega-6), E-vitamiinia, chitosanidea.

Huomioitavaa:

Vain ulkoiseen käyttöön.Kehitetty erikoisesti ihoreaktioiden välttämiseksi.Vältä aineen joutumista silmiin.Säilytetään huoneenlämmössäEläintuote.