DERMICIN SPRAY (30 ML)

19,90 €
663,33 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 30 ML
Tuotenumero (Muu) 333664

Markkinoija

Unigroup ApS

Lyhyt tuotekuvaus:

Dermicin karstan poistaja seerumi on tehokas ja helppo tapa poistaa karstaa vauvojen päänahasta sekä mahdollisilta muilta alueilta, joissa sitä esiintyy.

 

Käyttötarkoitus:

Dermicin karstan poistaja seerumi on tehokas ja helppo tapa poistaa karstaa vauvojen päänahasta sekä mahdollisilta muilta alueilta, joissa sitä esiintyy. Tuote ei pahenna karstan etenemistää, koska päänahassa oleva mahdollinen hiivasieni ei pysty hajoittamaan seerumia. Tuote myös normalisoi transdermaalista nesteen haihtumista sekä kosteuttaa ihoa.Dermicin ei sisällä kortikosteroideja, antimykoottisia ainesosia, allergeeneja, hajusteita, väriaineita eikä parabeenejä.

Annostelu:

Seerumia suihkutetaan kahdesti käsille, jonka jälkeen seerumi levitetään vauvan karstan peittämälle alueelle. Tämä hoito toistetaan kahdesti päivässä, aamulla ja iltapäivällä. Tuotteen käyttöä jatketaan kunnes karsta on poissa ja iho normaali. Tähän kuluu yleensä noin 1 - 4 viikkoa.

Ainesosaluettelo:

Borago Officinalis Seed Oil, Squalane, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Huomioitavaa:

Vain ulkoiseen käyttöön. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Älä koskaan käytä muita tuotteita esim. oliiviöljyä yhdessä Dermicinin kanssa, koska se voi pahentaa tilannetta.Varo seerumin joutumista silmiin, se voi tuntua epämiellyttävältä. Jos Dermicin –tuotetta joutuu silmiin, huuhtele silmiä puhtaalla haalealla vedellä. Jos ärsytys jatkuu, ota yhteyttä terveyskeskukseen.Tuotetta ei tule käyttää, jos on allerginen tai yliherkkä joillekin tuotteen aineosista.