NordicHealth Extra Vahva Magnesium Geeli (1 × 150ml)

28,92 €
192,80 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 150ml
Tuotenumero (Muu) 337396

Markkinoija

Nordic Health Sprays Ltd.

Lyhyt tuotekuvaus:

Lihaskrampit – Lihasten palautuminen - Suonenveto

Erittäin miellyttävän tuntuinen iholla! Helpottaa lihasjännitystä ja -kramppeja sekä edistää lihasten palautumista ja normaalia, rauhallista unta. Imeytyy ihon läpi tutkitun tehokkaasti ja nostaa magnesiumtasot nopeasti.
Extra vahva magnesiumgeeli, 1 ml:ssä geeliä on 100 mg magnesiumia, eli yhdestä teelusikallisesta saat 500mg magnesiumia.

Käyttötarkoitus:

Extra vahva magnesiumgeeli, 1 ml:ssä geeliä on 100 mg magnesiumia, eli yhdestä teelusikallisesta saat 500mg magnesiumia. Sisältää maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia.

Nordic Health magnesiumtuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine edesauttaa magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health magnesium ihotuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

Jokainen valmistuserä tutkitaan ja analysoidaan ulkopuolisessa, akkreditoidussa laboratoriossa, että tuote sisältää varmasti luvatun määrän magnesiumia. Tämä on tärkeä tarkistaa, sillä luonnollisesta lähteestä olevien ainesosien pitoisuudet voivat vaihdella. Jokaisesta tuote-erästä löytyy myös puhtausanalyysi.

Annostelu:

Levitä pieni määrä geeliä kohdealueelle ja hiero hyvin iholle. Sopii päivittäiseen käyttöön.

Ainesosaluettelo:

Concentrated solution of Zechstein Inside® magnesium chloride hexahydrate (30% concentration), hydroxy propyl starch phosphate

Huomioitavaa:

Sopii myös lapsille ja vegaaneille. Valmistettu GMP-standardien mukaisesti.

Raskaus ja Imetys:

Sopii käytettäväksi raskauden aikana