HELOSAN ORIGINAL PERINTEINEN IHOVOIDE (1 × 1000g)

26,92 €
26,92 € / kg

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1000g
Tuotenumero (Muu) 311019

Markkinoija

Pharmaxim AB

Lyhyt tuotekuvaus:

Helosan on miedosti antiseptinen yleisvoide. Hajusteeton, väriaineeton ja parabeeniton.

Käyttötarkoitus:

Helosan® Original on hyväksi havaittu ihovoide, joka pehmentää, kosteuttaa ja suojaa ihoa kuivumiselta. Sen ainutlaatuinen, kosteuttavia ja pehmentäviä aineita sisältävä koostumus muistuttaa ihon omaa luonnollista suojaa ja sopii erityisen hyvin kuivalle, halkeilevalle, herkälle ja ärtyneelle iholle, jonka luonnollinen suoja on
heikentynyt. Helosan® Original muodostaa iholle suojaavan kalvon, joka säilyttää kosteuden iholla ja tekee siitä vastustuskykyisen ulkoisille ärsykkeille ja palauttaa näin ihon luonnollisen tasapainon. Se on hellävarainen iholle ja sopii koko keholle, kuten esimerkiksi kuiville ihoalueille käsissä ja kyynärpäissä, huulilla. Ihanteellinen koko perheen ihonhoitoon, lemmikit mukaan lukien. Se ei sisällä eläinperäisiä ainesosia eikä hajusteita. Sisältää luonnollista Eukalyptus Globulus öljyä, joka antaa miellyttävän kevyen ja raikkaan tuoksun.

Ainesosaluettelo:

Aqua, Paraffinum liquidum, Glycerin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Stearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Eucalyptus Globulus, Sodium Hydroxide.