ALGOTHERM Eye Moisturizing Cream Gel (1 × 15ml)

21,16 €
1410,67 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 15ml
Tuotenumero (Muu) 9264714

Markkinoija

Nordic Esthetique Trading Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Tämä täyteläinen ja raikas geeli palauttaa eloisuuden silmänympärysalueelle. Tummat silmänaluset vaalenevat.

Käyttötarkoitus:

Tämä täyteläinen ja raikas geeli palauttaa eloisuuden silmänympärysalueelle. Tummat silmänaluset vaalenevat. Ravittu ja suojattu iho on sileämpi ja satiininpehmeä.

Sisältää Chlorella Vulgaris –merilevää. Tällä puhtaan veden mikrolevällä on kyky helpottaa solujen uudistumista. Tämä yhdistettynä sen täynnä aminohappoja ja peptidejä olevaan koostumukseen, antaa sille uudelleenrakentavia, elvyttäviä ja vahvistavia ominaisuuksia iholla. Uudelleenrakentavaa ja suojaavaa voimaa, estää ihon vanhenemista ja parantaa solujen uusiutumista. Tuote sisältää myös tummia silmänalusia vaalentavaa Kurjenmiekka-kasviuutetta.

Annostelu:

Levitä silmänympärysalueelle.

Ainesosaluettelo:

QUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, DICAPRYLYL CARBONATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE CITRATE, SODIUM POLYACRYLATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, IRIS FLORENTINA ROOT EXTRACT, ESCIN, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, AMMONIUM GLYCYRRHIZATE, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, TOCOPHEROL, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN), GLUCOSE, CAPRYLOYL GLYCINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, UNDECYLENOYL GLYCINE, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM CITRATE, DISODIUM EDTA , TROMETHAMINE.

Koko:

15 ml