ALGOTHERM Repair RE Source Cream (1 × 50ml)

Uutuus
39,90 €
798,00 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 9264637

Markkinoija

Nordic Esthetique Trading Oy

Intensiivisen ravitseva ihon pehmentäjä. Voiteen avulla iho on välittömästi kosteutetumpi, nuorekkaampi, pitkäkestoisen ravittu ja suojattu kuivuudelta. Ihon hyvinvointi ja joustavuus ovat entisellään ja iho voi hyvin pitkään. Kermainen koostumus ei ole lainkaan rasvainen, vaan ravitsee ja kosteuttaa välittömästi.

Sisältää Chondrus Crispus -merilevää, joka sisältää runsaasti rasvahappoja ja fenoleja. Se säilyttää ihon luonnollisen suojan, hydrolipidi-kerroksen tehden samalla ihon pehmeäksi. Kappaphycus Alvarezii merilevä suojaa ihoa, ja malvauute pehmentää. Sisältää myös E-vitamiiniantioksidantteja.

Käyttäjien mielipiteitä:

  • Iho tuntuu mukavammalta: 100 %*
  • Kuivuudesta johtuvat juonteet vähenevät: 100 %*
  • Tuote suojelee ihoa kuivuudelta: 100 %*

*Testiryhmässä olleiden 20 naisen toteama, joiden ikä oli 18-50 vuotta, heidän käytettyään RR Repair RE•Source Creamia kahdesti päivässä 21 päivän ajan.

KÄYTTÖOHJEET
Levitä puhtaille kasvoille ja kaulalle kerran tai kahdesti päivässä. Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelemme käyttämään myös Nutri RE•Source Serumia.

Ainesosat:
AQUA (WATER)/EAU, GLYCERIN, ETHYLHEXYL PALMITATE, PROPANEDIOL, GLYCERYL STEARATE, OCTYLDODECANOL, CETEARYL ALCOHOL, HYDROGENATED PALM KERNEL GLYCERIDES, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, PENTYLENE GLYCOL, KAPPAPHYCUS ALVAREZII EXTRACT, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT, MARIS AQUA (SEA WATER), MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) EXTRACT, TOCOPHEROL, XANTHAN GUM, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, CYCLOPENTASILOXANE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CETEARYL GLUCOSIDE, SODIUM POLYACRYLATE, PARFUM (FRAGRANCE), HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CI 42090 (BLUE 1).