ALGOTHERM Comfort Enzymatic Exfoliating Gel (1 × 50ml)

27,11 €
542,20 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 9264571

Markkinoija

Nordic Esthetique Trading Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Geelin rakeeton koostumus poistaa kuolleen ihonkerroksen rauhoittaen ihoa, ja jättäen sen samalla säteileväksi. Hellivän pehmeä, mutta silti tehokas kuorinta.

Käyttötarkoitus:

Geelin rakeeton koostumus poistaa kuolleen ihonkerroksen rauhoittaen ihoa, ja jättäen sen samalla säteileväksi. Hellivän pehmeä, mutta silti tehokas kuorinta. Paras vaihtoehto herkän ihon kuorimiseen.

Sisältää Enteromorpha Compressa -merilevää. Tämä hyvin magnesiumpitoinen vihreä merilevä on valittu tuotteeseen sen rauhoittavien ainesosien vuoksi. Se auttaa vähentämään ihon ärtyneisyyttä ja tasapainottaa ihon herkkyyden uudelleen saaden sen tuntumaan mukavalta pitkän aikaa. Sisältää myös Kosteuttavaa Codium Tomentosum -levää, rauhoittavaa Laminaria Ochroleuca levää, punoitusta estävää Porphyridium Cruentum mikrolevää, kuorivaa papaijauutetta ja maitohappoa.

Annostelu:

Levitä kerran tai kahdesti viikossa ohut kerros puhtaille kasvoille ja kaulalle, välttäen silmänympärysaluetta. Anna vaikuttaa viisi minuuttia, kuori sitten pyörivin liikkein kunnes geeli muuttuu öljymäiseksi. Huuhtele huolellisesti kädenlämpöisellä vedellä. Täydennä hoito Comfort Micellar Waterilla.

Ainesosaluettelo:

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE, PROPYLENE GLYCOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, CODIUM TOMENTOSUM EXTRACT, PLANKTON EXTRACT, CARICA PAPAYA (PAPAYA) FRUIT EXTRACT, LAVANDULA STOECHAS EXTRACT, SORBITOL, BUTYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.

Koko:

50 ml

Muut tiedot:

Käyttäjien mielipiteitä:

  • Ihosta tulee 100 % tasaisempi ja joustavampi**
  • Kasvot ovat 100 % säteilevät**

**Testiryhmässä olleiden 20 naisen toteama, heidän käytettyään Comfort Exfoliating Geliä kahdesti viikossa.

DERMATOLOGISESTI JA OFTALMOLOGISESTI TESTATTU – EI PARABEENIA – EI FENOKSIETANOLIA – HYPOALLERGEENINEN.