ALGOTHERM Comfort Cleansing Milk (1 × 200ml)

Uutuus
18,30 €
91,50 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 9264560

Markkinoija

Nordic Esthetique Trading Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Ihon puhdistaminen ei koskaan ole ollut näin hellävaraista. Puhdistaa meikin pehmeästi vain yhdellä levityksellä. Sopii myös herkälle iholle.

Käyttötarkoitus:

Ihon puhdistaminen ei koskaan ole ollut näin hellävaraista. Puhdistaa meikin pehmeästi vain yhdellä levityksellä. Sopii myös herkälle iholle.Sisältää Enteromorpha Compressa -merilevää. Tämä hyvin magnesiumpitoinen vihreä merilevä on valittu tuotteeseen sen rauhoittavien ainesosien vuoksi. Se auttaa vähentämään ihon ärtyneisyyttä ja tasapainottaa herkkää ihoa, saaden sen tuntumaan hyvinvoivalta pitkään.<strong> </strong>Tuote sisältää myös kosteuttavaa Codium Tomentosum -levää, rauhoittavaa Laminaria Ochroleuca -levää, ravitsevaa makeaa manteliöljyä ja antioksidanttista E-vitamiinia.

Annostelu:

Levitä sormilla pyörivin liikkein koko kasvolle ja kaulalle poistaaksesi meikin. Huuhtele Comfort Micellar Waterilla.

Ainesosaluettelo:

AQUA WATER /EAU, PROPANEDIOL, ISOPROPYL PALMITATE, C14 22 ALCOHOLS, CETYL ALCOHOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS SWEET ALMOND OIL, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, CODIUM TOMENTOSUM EXTRACT, PORPHYRIDIUM CRUENTUM EXTRACT, LAVANDULA STOECHAS EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, C12 20 ALKYL GLUCOSIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PARFUM FRAGRANCE , ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.

Koko:

200 ml

Muut tiedot:

DERMATOLOGISESTI JA OFTALMOLOGISESTI TESTATTU &ndash; EI PARABEENIA &ndash; EI FENOKSIETANOLIA &ndash; HYPOALLERGEENINEN.