ALGOTHERM Comfort Cleansing Milk (1 × 200ml)

17,84 €
89,20 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 9264560

Markkinoija

Nordic Esthetique Trading Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Ihon puhdistaminen ei koskaan ole ollut näin hellävaraista. Puhdistaa meikin pehmeästi vain yhdellä levityksellä. Sopii myös herkälle iholle.

Käyttötarkoitus:

Ihon puhdistaminen ei koskaan ole ollut näin hellävaraista. Puhdistaa meikin pehmeästi vain yhdellä levityksellä. Sopii myös herkälle iholle.Sisältää Enteromorpha Compressa -merilevää. Tämä hyvin magnesiumpitoinen vihreä merilevä on valittu tuotteeseen sen rauhoittavien ainesosien vuoksi. Se auttaa vähentämään ihon ärtyneisyyttä ja tasapainottaa herkkää ihoa, saaden sen tuntumaan hyvinvoivalta pitkään. Tuote sisältää myös kosteuttavaa Codium Tomentosum -levää, rauhoittavaa Laminaria Ochroleuca -levää, ravitsevaa makeaa manteliöljyä ja antioksidanttista E-vitamiinia.

Annostelu:

Levitä sormilla pyörivin liikkein koko kasvolle ja kaulalle poistaaksesi meikin. Huuhtele Comfort Micellar Waterilla.

Ainesosaluettelo:

AQUA WATER /EAU, PROPANEDIOL, ISOPROPYL PALMITATE, C14 22 ALCOHOLS, CETYL ALCOHOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS SWEET ALMOND OIL, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, CODIUM TOMENTOSUM EXTRACT, PORPHYRIDIUM CRUENTUM EXTRACT, LAVANDULA STOECHAS EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, C12 20 ALKYL GLUCOSIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PARFUM FRAGRANCE , ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.

Koko:

200 ml

Muut tiedot:

DERMATOLOGISESTI JA OFTALMOLOGISESTI TESTATTU – EI PARABEENIA – EI FENOKSIETANOLIA – HYPOALLERGEENINEN.