ALGOTHERM Anti-blemish Intensive Corrector (1 × 15ml)

16,87 €
1124,67 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 15ml
Tuotenumero (Muu) 9264527

Markkinoija

Nordic Esthetique Trading Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Suunniteltu seka- ja rasvaiselle iholle palauttamaan sen biologinen tasapaino. Se tunnistaa, ehkäisee ja vähentää ihon epätäydellisyyksiä.

Käyttötarkoitus:

Suunniteltu seka- ja rasvaiselle iholle palauttamaan sen biologinen tasapaino. Se tunnistaa, ehkäisee ja vähentää ihon epätäydellisyyksiä. Sopii erinomaisesti myös akneihon hoitoon.Tuote silminnähden vähentää ihon epätäydellisyyksiä ja punoitusta. Tuote kohdistuu ongelma-alueille, on hellävarainen ja kuivattaa epäpuhtaudet. Iho on kirkas ja sileä. Tuloksia jo 24 tunnin sisällä!Tuote sisältää ihon talineritystä säätelevää leväuutetta, bakteereja hillitseviä kaarnamyrtin ja candeian öljyjä, sekä puhdistavaa salisyylihappoa.

Annostelu:

Levitä aamuin illoin puhtaalle iholle suoraan ongelmakohdille. Toimii parhaiten Purifying Matifying Fluidin kanssa.

Ainesosaluettelo:

AQUA (WATER), PPG-26-BUTETH-26, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TROMETHAMINE, PANTHENOL, CARBOMER, ALGAE EXTRACT, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL, TOCOPHEROL, BISABOLOL, CAPRYLOYL GLYCINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SALICYLIC ACID, UNDECYLENOYL GLYCINE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, LIMONENE, LINALOOL.

Koko:

15 ml

Muut tiedot:

Käyttäjien mielipiteitä:

  • Iho on puhdas: 100 %*
  • Epäpuhtaudet ja kauneusvirheet pienenevät ja vähenevät: 95 %*
  • Tuote toimii vahingoittamatta ihoa: 100 %*
<em>*Testiryhmässä olleiden 21 naisen ja miehen toteama, joiden ikä oli 18–55 vuotta, ja joilla kaikilla oli rasvainen tai akneiho. Levitys ongelmakohtiin kaksi kertaa päivässä 28 päivän ajan.</em>EI PARABEENIA – EI FENOKSIETANOLIA – DERMATOLOGISESTI TESTATTU.