ALGOTHERM Anti-blemish Intensive Corrector (1 × 15ml)

Uutuus
17,30 €
1153,33 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 15ml
Tuotenumero (Muu) 9264527

Markkinoija

Nordic Esthetique Trading Oy

Suunniteltu seka- ja rasvaiselle iholle palauttamaan sen biologinen tasapaino. Se tunnistaa, ehkäisee ja vähentää ihon epätäydellisyyksiä. Sopii erinomaisesti myös akneihon hoitoon.Tuote silminnähden vähentää ihon epätäydellisyyksiä ja punoitusta. Tuote kohdistuu ongelma-alueille, on hellävarainen ja kuivattaa epäpuhtaudet. Iho on kirkas ja sileä. Tuloksia jo 24 tunnin sisällä!

Käyttäjien mielipiteitä:

  • Iho on puhdas: 100 %*
  • Epäpuhtaudet ja kauneusvirheet pienenevät ja vähenevät: 95 %*
  • Tuote toimii vahingoittamatta ihoa: 100 %*

*Testiryhmässä olleiden 21 naisen ja miehen toteama, joiden ikä oli 18–55 vuotta, ja joilla kaikilla oli rasvainen tai akneiho. Levitys ongelmakohtiin kaksi kertaa päivässä 28 päivän ajan.

Tuote sisältää ihon talineritystä säätelevää leväuutetta, bakteereja hillitseviä kaarnamyrtin ja candeian öljyjä, sekä puhdistavaa salisyylihappoa.

KÄYTTÖOHJEET
Levitä aamuin illoin puhtaalle iholle suoraan ongelmakohdille. Toimii parhaiten Purifying Matifying Fluidin kanssa.

EI PARABEENIA – EI FENOKSIETANOLIA – DERMATOLOGISESTI TESTATTU

Ainesosaluettelo:
AQUA (WATER), PPG-26-BUTETH-26, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TROMETHAMINE, PANTHENOL, CARBOMER, ALGAE EXTRACT, MELALEUCA ALTERNIFOLIA (TEA TREE) LEAF OIL, TOCOPHEROL, BISABOLOL, CAPRYLOYL GLYCINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SALICYLIC ACID, UNDECYLENOYL GLYCINE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, LIMONENE, LINALOOL.