ALGOTHERM Cleansing Clarifying Lotion (1 × 200ml)

19,60 €
98,00 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 9264417

Markkinoija

Nordic Esthetique Trading Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Tämä kirkastava puhdistustuote puhdistaa ihon epäpuhtauksista ja valmistelee sen seuraavaa hoitoa varten. Iho on puhdistettu ja kirkas.

Käyttötarkoitus:

Joka päivä ihomme altistuu erilaisille stressitekijöille ja ympäristön saasteille, joka näkyy ihossamme ei-toivottuina muutoksina. Tämä kirkastava puhdistustuote puhdistaa ihon epäpuhtauksista ja valmistelee sen seuraavaa hoitoa varten. Iho on puhdistettu ja kirkas. Säteilevä ja virheetön iho – saavutettava unelma!

Kehitetty herkälle iholle ja silmille. Ei ihoa kiristävää vaikutusta. Ei kirvellä silmiä.

Sisältää ruskeaa Dictyopteris Membranacea -merilevää, joka kirkastaa tummia alueita. Sininen Phormidium Persicinum -mikrolevä pehmentää ihoa, ja Valkoinen lilja tasoittaa ihon sävyä. Tuloksena terve, säteilevä ja nuorekas iho! Tämä tuote sopii loistavasti myös herkälle iholle.

Annostelu:

Levitä tuotetta vanulapulla koko kasvolle ja kaulalle.

Ainesosaluettelo:

AQUA (WATER)/EAU, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, PROPANEDIOL, GLUCONOLACTONE, PEG-8 DIMETHICONE, MARIS AQUA (SEA WATER)/EAU DE MER, ALGAE EXTRACT, LILIUM CANDIDUM FLOWER EXTRACT, PRUNUS CERASUS (BITTER CHERRY) FLOWER EXTRACT, XANTHAN GUM, CALCIUM GLUCONATE, PARFUM (FRAGRANCE), TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE.

Koko:

200 ml

Muut tiedot:

0% HAJUSTEITA, PARABEENEJA JA FENOKSIETANOLIA – DERMATOLOGISESTI TESTATTU