LW Carbamid Cream np (1 × 50ml)

12,80 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 339461

Markkinoija

Oriola Finland Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Carbamid Cream hoitovoide ennaltaehkäisee ja hoitaa kuivia, karheita ja halkeilevia ihoalueita. Sopii laajemmille ihoaueille mm. kyynärpäille, käsille, polville ja jaloille. Voide parantaa ihon vedensitomiskykyä ja ehkäisee tulehdusta ja kutinaa. Sisältää 12 % karbamidia A-vitamiinia ja pantenolia. Hajusteeton. Vegaaninen.

Käyttötarkoitus:

Tehohoito kuivalle, halkeilevalle ja karhealle iholle ihoalueille. Hoitaa, suojaa ja pehmittää kyynärpäiden, käsien, polvien ja jalkojen ihoa.

Annostelu:

Levitä hoitovoidetta 1-2 kertaa päivässä puhtaalle iholle kevyesti hieroen. Kun iho on hyvässä kunnossa, tuotetta käytetään ennaltaehkäisevästi kahdesti viikossa tai tarvittaessa useammin.

Ainesosaluettelo:

Aqua, Urea, Paraffinum Liquidum, Decyl Oleate, Isopropyl Myristate, Sorbeth-30, Sorbitan Isostearate, PEG-2 Hydrogenated Castor Oil, Ozokerite, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Sorbitol, Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Dibutyl Adipate, Paraffin, Petrolatum, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Citric Acid, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Polyglyceryl-3 Oleate, Glyceryl Isostearate, BHA, BHT, Tocopherol

Koko:

50 ml