LW Kids Skin Prot Cr 25/Lip UV50 np (1 × 25ml)

9,17 €
366,80 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 25ml
Tuotenumero (Muu) 339485

Markkinoija

Oriola Finland Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Kids Skin Protection Cream 25 & Lip Care 50 yhdistelmäpakkaus, jossa fysikaalinen suojavoide ja huulisuoja samassa kätevässä pakkauksessa. Kids Skin Protection Cream 25 on kehitetty erityisesti alle 2-vuotiaille lapsille ja vauvoille ja voide sisältää vain mineraalipigmenttejä eikä lainkaan kemiallisia suodattimia. Fysikaaliset suodattimet jäävät ihon pinnalle ja heijastavat UVA- ja UVB -säteet iholta pois. Suojavoide ei sisällä oktokryleeniä. Korkean suojan huulivoide hoitaa huulet pehmeäksi ja joustavaksi. Hajusteeton. Voide on vegaaninen.

Käyttötarkoitus:

Kombi-pakkaus, jossa vedenkestävät lasten fysikaalinen suojavoide UV25 ja UV50-huulisuoja.

Annostelu:

Levitä suojavoidetta tasaisesti iholle. Sen vaikutus alkaa heti. Myös huulet on tärkeää suojata UV50 -huulivoiteella. Kombi-pakkaus on kevyt ja helppo ottaa mukaan taskuun ja laukkuun aurinko- ja hiihtolomalle, ulkoiluun, urheiluun sekä lapsen koulu- ja harrastereppuuun.

Ainesosaluettelo:

Aqua, Titanium Dioxide (nano), C12-15 Alkyl Benzoate, Tridecyl Salicylate, Isohexadecane, Cyclopentasiloxane, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Polyglyceryl-3 Ricinoleate, Sorbitan Isostearate, Panthenol, Isopropyl Isostearate, Hydrated Silica, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polymethyl Methacrylate, Cetyl Dimethicone, Isostearic Acid, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Magnesium Sulfate, Magnesium Stearate, Hydrogen Dimethicone, Polyhydroxystearic Acid, Alumina, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Hydrogenated Castor Oil, Triethoxycaprylylsilane, Ethylhexylglycerin, Pantolactone, Lactic Acid

Koko:

25 ml