LW Deo Cream antiperspirant np (1 × 40ml)

14,40 €
360,00 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 40ml
Tuotenumero (Muu) 339511

Markkinoija

Oriola Finland Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Deo Cream antiperspirantin alumiinikloorihydraatti estää liiallista hikoilua 24 h. Lisäksi voide sisältää antiseptisia aineita, jotka ovat dermatologisesti  turvallisia, eikä niiden ole todettu aiheuttavan allergioita. Mikrohopealla on kevyesti antiseptinen vaikutus. Emulsiopohja ovat hyvin siedetty ja sopii myös herkälle iholle. Voidetta suositellaan kainaloiden lisäksi kämmenien, jalkjen ja ihopoimujen hikoilun estoon. Hajusteeton. Ei sisällä alkoholia. Vegaaninen.

Käyttötarkoitus:

Alkoholiton, tehokas 24 h voidemainen antiperspirantti herkälle iholle

Annostelu:

Levitä voidetta puhtaalle iholle aamuisin. Maksimaalinen tehokkuus, 24 tunnin vaikutus, saadaan aikaan 2 – 3 päivän käytön jälkeen. Hyvin siedetty, myös aralle, ärtyneelle ja punoittavalle iholle sekä ihokarvojen poiston jälkeen. Voidaan käyttää kainaloiden lisäksi hikoileviin käsiin ja jalkoihin sekä ihopoimuissa. HUOM! Ensimmäisellä käyttökerralla pyöritä holkkia riittävän pitkään.

Ainesosaluettelo:

Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Cyclopentasiloxane, Paraffinum Liquidum, Stearic Acid, Sorbitol, PEG-8 Distearate, Steareth-2, Steareth-21, PPG-15 Stearyl Ether, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Titanium Dioxide, Propylene Glycol, Silver Chloride

Koko:

40 ml