Avene Thermal Spring Water spray (1 × 300ml)

13,59 €
45,30 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 300ml
Tuotenumero (Muu) 9257311

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Lyhyt tuotekuvaus:

Ihoa rauhoittava ja virkistävä terveyslähdevesi. Ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita, bakteriologisesti puhdas. Sopii myös vaurioituneelle iholle.

Käyttötarkoitus:

Ihoa rauhoittava, kosteuttava ja tulehdusta lievittävä terveyslähdevesi. Runsaan silikaattipitoisuuden ansiosta rauhoittaa, suojaa ja kosteuttaa, jopa ärtynyttä ihon. Ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita. Bakteriologisesti puhdas, joten sopii myös vaurioituneelle iholle. Sopii kaikille ihotyypeille, kasvoille ja vartalolle.

Annostelu:

Suihkuta vettä iholle noin 15 cm:n etäisyydeltä. Anna vaikuttaa hetken aikaa ja kuivaa hellävaraisesti taputtamalla. Levitä iholle hoitovoide.

Voit tehdä terveyslähdevedestä myös hauteita sideharson tai vanun avulla. Mm. ärtyneille silmänympäryksille, auringon polttamalle iholle tai ärtyneille ihottuma-alueille. Anna hauteen vaikuttaa iholla noin 20 min.

Ainesosaluettelo:

AVENE AQUA, NITROGEN

Huomioitavaa:

Älä koskaan anna veden tai kasvoveden kuivua iholla, vaan imeytä liika kosteus kasvopaperiin tai pyyhkeeseen. Näin toimien estät ihon oman kosteuden haihtumisen.

Koko:

50, 150 tai 300 ml.

Muut tiedot:

Kliinisesti tutkittu.

Lisää kuvia löytyy www.pierre-fabre.fi sivun ylälaidasta kohdasta KUVAPANKKI.