Avene Skin recovery cream (1 × 50ml)

24,50 €
490,00 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 9257399

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Steriili herkän, ärtyneen ja helposti reagoivan  ihon rauhoittava ja suojaava hoitovoide. Voide korjaa ihon puutteelista hydrolipidikalvoa ja vahvistaa ihon luonnollista suojamekanismia sekä hillitsee ihon reaktiivisuutta.

Patentoitu D.E.F.I. korkki/annostelumekanismi ja steriili pakkausmenetelmä on nyt uutuutena myös Skin Recovery -voiteessa, joten voide on täysin säilöntäaineeton, hajusteeton ja alkoholiton.

Sopii kaikille ihotyypeille päivittäiseen käyttöön.

Ominaisuudet:

  • Suojaava: Avène Skin Recovery Cream -hoitovoide vahvistaa ihon omaa suojamekanismia.
  • Hyvin siedetty: Voide koostuu pienestä määrästä puhtaita ja hellävaraisia raaka-aineita.
  • Rauhoittava: Voide sisältää luonnostaan rauhoittavaa Avène Terveyslähdevettä sekä patentoitua PARCERINE®-yhdistettä. Yhdessä ne lievittävät tehokkaasti ihoärsytystä, pehmentävät ihoa ja vähentävät kiristävää tunnetta iholla.

Käyttö:

Käytä aamuin ja illoin. Puhdista ensin kasvot ja kaula Avènen hellävaraisella Extremely Gentle Lotion -puhdistusaineella ja suihkauta vielä Avène-terveyslähdevettä. Anna veden vaikuttaa hetken aikaa, kuivaa iho kevyesti taputtelemalla ja levitä lopuksi hieman kostealle iholle Skin Recovery cream D.E.F.I. -hoitovoide. Jos ihosi on perustyypiltään erittäin herkkä, voit käyttää Skin Recovery Creamiä D.E.F.I. -voidetta säännöllisesti. Tilapäisesti herkistyneelle ja ärtyneelle iholle riittää voiteen käyttö noin kuukauden ajan.

Koostumus:

AVENE AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE, SQUALANE, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, SERINE, CARBOMER, TETRASODIUM EDTA, TRIETHANOLAMINE, AQUA.

Valmistaja/markkinoija:

Avène