Avene Extremely gentle cleanser (1 × 200ml)

17,19 €
85,95 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 9257388

Markkinoija

Pierre Fabre Dermo-Cosmétique Nordic A/S

Erittäin herkkäihoisille suunniteltu kasvojen puhdistusaine, poistaa myös vesiliukoisen silmämeikin. Koostumus on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja kaikki valitut raaka-aineet ovat erittäin hyvin siedettyjä. Kevyt, täysin öljytön koostumus, soveltuu kaikille ihotyypeille.

Ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeenisäilöntäaineita.


 

Käyttö:

Aamuin illoin ihon hellävaraiseen puhdistukseen, sopii myös silmämeikinpoistoon. Levitä puhdistusainetta silmäluomille, ripsille ja kasvoille hellävaraisin pyörivin liikkein. Pyyhi pois kasvopaperilla/vanulla hankaamatta liikaa. Jos sinulla on voimakas meikki, toista käsittely. Puhdistusainetta ei tarvitse huuhdella pois vedellä. Halutessasi voit huuhdella, mutta vesijohtovesi saattaa ärsyttää ihoasi jos sinulla on herkkä tai ärtynyt iho.

Parhaan hoitotuloksen saat, kun täydennät puhdistuksen Avène-lähdevesisuihkeella ja levität iholle lopuksi rauhoittavan hoitovoiteen.

Koostumus:

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), CETEARYL ALCOHOL, SERINE, CETRIMONIUM BROMIDE, COCO-GLUCOSIDE, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, DISODIUM PHOSPHATE, o-PHENYLPHENOL, SODIUM CETEARYL SULFATE, WATER (AQUA).

Valmistaja/markkinoija:

Avène