Nutrigen Babytamin vitam.tipat vauvoille (1 × 25ml)

12,42 €
496,80 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 25ml
Tuotenumero (Muu) 9278332

Markkinoija

Nutrielixir Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

13 vitamiinia ja 6 hivenainetta sisältävät tipat 0-12 kk ikäisille. Appelsiininmakuinen. Sopii erinomaisesti vauvoille, joiden imettävät äidit eivät nauti päivittäin monipuolista ruokavaliota ravintosuositusten (esim. ruokaympyrän) mukaisesti.

Käyttötarkoitus:

Nutrigen Babytamin sopii erinomaisesti vauvoille, joiden imettävät äidit eivät nauti päivittäin monipuolista ruokavaliota ravintosuositusten (esim. ruokaympyrän) mukaisesti.

Koska D-vitamiinin määrä äidinmaidossa (40-80 IU/L) ei kata vastasyntyneen ja vauvan D-vitamiinin tarvetta,  vajausta korjaamaan tarvitaan D-vitamiinipitoista lisäravinnetta. Lisäksi äidinmaitoa voidaan vahvistaa muilla vitamiineilla (A, B, C, E, K, foolihappo, biotiini) ja hivenaineilla (jodi, kromi, kupari, mangaani, sinkki, seleeni). Nutrigen Babytamin ainoana monivitamiini-hivenainetippavalmisteena vauvoille sisältää kaikkia näitä.

Hivenaineista jodi, seleeni ja sinkki ovat välttämättömiä vauvalle, sillä ne edistävät kilpirauhasen tervettä toimintaa. Siten ne tukevat ja auttavat pienokaista kasvamaan ja kehon rakenteita kehittymään normaalia, nopeata vauhtia.

Nutrigen Babytamin on valmiste tippamuodossa, joka sisältää kaikki vesiliukoiset vitamiinit. Näiden lisäksi Nutrigen Babytamin sisältää muita vitamiineja sekä kuutta välttämätöntä hivenainetta. Nutrigen Babytamin tipat noudattavat lääkkeiden saannin viitearvoja (American Institute of Medicine Reference Intake 12/2011). Nutrigen Babytamin tippojen annostelu on porrastettu noudattamaan Terveyden ja Hyvinvoinninlaitoksen THL:n v. 2018 määrittelemää D-vitamiinisuositusta (täysimetetyt versus äidinmaidonkorviketta/vieroitusvalmistetta saavat vauvat). Samalla Nutrigen Babytaminin portaittainen annostelu huomioi sen, että äidinmaidonkorvikkeisiin ja vieroitusvalmisteisiin on yleensä lisätty D-vitamiinin lisäksi muita vitamiineja ja hivenaineita.

Annostelu:

Suositeltava vuorokausiannos: 10 tippaa vuorokaudessa suoraan vauvan suuhun tai sekoitettuna maitoon tai veteen. Jos vauva saa äidinmaidonkorviketta tai vieroitusvalmistetta 500-800 ml/vrk, suositeltava vuorokausiannos on 6 tippaa vuorokaudessa. Jos vauva saa äidinmaidonkorviketta yli 800 ml/vrk, suositeltava vuorokausiannos on 2 tippaa vuorokaudessa.

Sisältö:

A-vitamiini  Vitamin A    (1000 IU) 300 µg RAE**
C-vitamiini Vitamin C    30 mg
D-vitamiini  Vitamin D
(kasvisperäinen vegetabilisk)    (500 IU) 12,5 µg

E-vitamiini Vitamin E    4 mg
K-vitamiini Vitamin K    5 µg
B1-vitamiini  Vitamin B1    0,3 mg
B2-vitamiini  Vitamin B2    0,3 mg
B3-vitamiini  Vitamin B3    2 mg
B5-vitamiini  Vitamin B5    2 mg
B6-vitamiini  Vitamin B6    0,2 mg
B12-vitamiini  Vitamin B12    1 µg
Foolihappo Folsyra    40 µg (DFE 68 µg)***
Biotiini Biotin    5 µg
Kromi Krom    0,2 µg
Kupari Koppar    0,2 mg
Mangaani  Mangan    3 µg
Seleeni  Selen    15 µg
Sinkki  Zink    2 mg
Jodi  Jod    90 µg

Vuorokautisen saannin vertailuarvot - kts. markkinoijan sivuilta. Referensvärde av det dagliga intaget (Dietary Reference of Intakes).
** RAE: Retinol Activity Equivalent *** DFE: Dietary Folate Equivalent

 

Ainesosaluettelo:

Kasviglyseriini, vesi, L-askorbiinihappo, trinatriumsitraattidihydraatti, sitruunahappo, sorbitoli, DL-alfatokoferoliasetaatti, appelsiinitiiviste, kalsium-D-pantotenaatti, niasiini, kupariglukonaatti, sinkkisulfaatti, retinyylipalmitaatti, ksantaanikumi, riboflaviini-5-fosfaatti, tiamiinihydrokloridi, pyridoksiinihydrokloridi, kaliumjodidi, foolihappo, natriumselenaatti, mangaaniglukonaatti, kolekalsiferoli, kromikloridi, D-biotiini, fytomenadioni, syanokobalamiini.

Huomioitavaa:

Suositeltavaa vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei pienten lasten ulottuville.

Valmistaja Vivatinell, Iso-Britannia. Markkinoija Nutrielixir Oy www.nutrielixir.fi.

Säilytys:

Säilytä huoneenlämmössä korkki tiiviisti suljettuna. Ravistettava ennen käyttöä.

Väri:

Tummanvärinen neste.

Muut tiedot:

Lasten vitamiini, multivitamiini, vitamiini lapsille, vitamiinivalmiste lapsille, Nutrigen, D-vitamiini, D-vitamiini lapsille, vitamiini vauvallle, vauva, vauvan vitamiini, vauvan D-vitamiini, vauvan monivitamiini