Fincollagen Beauty (1 × 450g)

Uutuus
58,00 €
128,89 € / kg

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 450g
Tuotenumero (Muu) 9231329

Markkinoija

Nutrielixir Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

FinCollagen Beauty sisältää kliinisesti tutkittua bioaktiivista kollageenia iholle, kynsille ja hiuksille.

Käyttötarkoitus:

FinCollagen Beauty sisältää kliinisesti tutkittua bioaktiivista kollageenia iholle, kynsille ja hiuksille. Vähentää kasvojen juonteita, kiinteyttää ihoa ja tekee kynsistäsi kauniimmat. Tuloksia jo 4-8 viikon säännöllisen käytön jälkeen.

Annostelu:

Mittaa 2,5 g (n. 2 teelusikallista) jauhetta juomalasiin. Lisää 1-2 desilitraa tuoremehua tai vettä ja sekoita. Jauheen voi sekoittaa mihin tahansa kylmään, lämpimään tai kuumaan juomaan, smoothieen tai ruokaan. Teelusikallisella tarkoitetaan tässä tasaista, normaalikokoista teelusikallista. Suositellaan jatkuvaan käyttöön. Mikäli unohdat ottaa päivittäisen annoksen, ota se sitten kun muistat. Suositeltava vuorokausiannos (2,5 g) sisältää kollageenihydrolysaattia 2,5 g.

Ainesosaluettelo:

Kollageenihydrolysaattia (naudasta).

Tekniset tiedot:

Kollageenihydrolysaatti on valkoista hienojakoista jauhetta, joka liukenee hyvin kylmään tai lämpimään juomaan. Se ei tuoksu eikä maistu miltään.

Huomioitavaa:

Suositeltua vuorokausiannosta ei kuitenkaan tule ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ei pienten lasten ulottuville. Sopii kala- ja äyriäisallergikoille.

Säilytys:

Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa kansi tiiviisti suljettuna.

Muut tiedot:

Tuote on turvallista käyttää. Vuonna 1999 Amerikan Elintarvike- ja Lääkevirasto FDA totesi kollageenihydrolysaatin, joka on biologisen ihokollageenin molekyylimuoto, turvalliseksi GRAS-merkinnällä (GRAS=generally recognized as safe). Vuonna 2003 kollageenihydrolysaatin turvallisuus vahvistettiin.Pakattu Suomessa. Alkuperämaa Saksa.