Allervex tabletit (1 × 30kpl)

12,95 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30kpl
Tuotenumero (Muu) 9279366

Markkinoija

Sabora Pharma Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

ALLERVEX TABLETIT 30 kpl

Elimistön luonnolliseen puolustukseen

Allervex on kversetiiniä, perillan kuivauutetta ja D3-vitamiinia sisältävä ravintolisä, joka on tarpeellinen kun on kyse näiden ravinteiden puutteesta tai lisääntyneestä tarpeesta. Perilla tukee elimistön luonnollista puolustuskykyä ja D3-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Allervex tabletit ovat kaksikerroksisia ja niissä on vaikuttavia ainesosia säädellysti vapauttava rakenne. Rakenne mahdollistaa perillan nopean vaikutuksen ja kversetiinin sekä D3-vitamiinin hitaan, yhtäjaksoisen vapautumisen.

Annostelu:

1 tabletti päivässä veden kanssa mieluiten aterian yhteydessä.

 

Sisältö:

Ainesosat            1 tabl

Kversetiini, jauhe  150 mg

Perilla kuivauute    80 mg

D3 vitaminiini        5 µg

Ainesosaluettelo:

Kversetiinijauhe (Sophora japonica L., flos), perillan kuivauute (Perilla frutescens B., semen), maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahapot, ristiinsidottu natriumkarboksimetyyli-selluloosa, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat, talkki), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), D3-vitamiini (kolekalsiferoli), pintakäsittelyaineet (etyyliselluloosa, polyvinyylipyrrolidoni, hydroksipropyyliselluloosa, karnaubavaha).

Huomioitavaa:

Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

Muut tiedot:

Laktoositon, gluteeniton, sokeriton, makeuttamaton, hiivaton