Catapult Cat ravintolisä (1 × 6tabl)

10,24 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 6tabl
Tuotenumero (Muu) 9278772

Markkinoija

Catapult Cat Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Catapult Cat on L-kysteiiniä, B- ja C-vitamiineja sisältävä ravintolisä, joka on tarkoitettu käytettäväksi alkoholin nauttimisen yhteydessä.

 

Käyttötarkoitus:

Catapult Cat on Suomessa kehitetty ja valmistettu uutuustuote. Se on suunniteltu nautittavaksi alkoholin käytön yhteydessä.

Annostelu:

Nieltävä tabletti.

Ensimmäinen tabletti tulee nauttia hetki ennen ensimmäistä alkoholiannosta. Seuraavat tabletit tulee nauttia yksi kerrallaan yhden tai enintään kahden tunnin välein koko sen ajan, kun alkoholia käytetään.

Ainesosaluettelo:

täyteaine(mikrokiteinen selluloosa), L-kysteiini, L-askorbiinihappo, nikotiiniamidi, paakkuuntumisenestoaineet(rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), syanokobalamiinivalmiste, väri(titaanidioksidi, klorofylliinikuparikompleksit, glyseroli, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinimononitraatti, aromi(mentoli), pteroyylimonoglutamiinihappo, D-biotiini.

Huomioitavaa:

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Tuote ei sisällä ihmis- eikä eläinperäisiä aineita. Laktoositon ja gluteeniton.

Raskaus ja Imetys:

Ei sovellu lapsille, imettäville, raskaana oleville, munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville tai kystinuriaa sairastavile.

Säilytys:

Säilytettävä huoneenlämmössä ja valolta suojattuna.

Koko:

pyöreä tabletti, halkaisija 11 mm

Väri:

vihreä