Bodyflex Collagen NivelShot (1 × 500ml)

26,14 €
52,28 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 500ml
Tuotenumero (Muu) 9277001

Markkinoija

Hankintatukku Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Bodyflex® Collagen NivelShot

Kollageeni-magnesium-B-vitamiinivalmiste

  • Ravintolisä
  • Nivelten hyvinvointiin
  • Vahva, sisältää kollageenia 10 000 mg/vuorokausiannos
  • Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton

Käyttötarkoitus:

Fysiologiset vaikutukset

  • Mustaherukan makuinen Bodyflex® Collagen Nivelshot -ravintolisä sisältää hyvin imeytyvää, hydrolysoitua 1. tyypin Peptan® kollageenia, joka edistää nivelten, luuston ja lihaksiston hyvinvointia. Kollageeni on luonnollinen ainesosa, sidekudoksen ja luuston pääproteiini, jonka avulla elimistö varmistaa nivelten ja luuston uudismuodostusta. Rustot ja jänteet koostuvat pääosin kollageenista. Elimistö valmistaa kollageenia itse, mutta ikääntyessämme kollageenin tuotanto laskee voimakkaasti, mikä saattaa aiheuttaa ruston ohenemista. Päivittäinen kollageenilisä edistää nivelten joustavuutta ja niiden hyvinvointia. Bodyflex® Collagen Nivelshot sisältää myös B-vitamiineja sekä magnesiumia, joka edistää lihasten normaalia toimintaa.
  • Peptan® on 1. tyypin kollageenia, jota on elimistössä erityisesti ihossa, nivelissä ja luustossa. Peptan® on 97-prosenttisesti proteiinin muodossa, joka imeytyy elimistöön tehokkaasti ja on elimistön hyväksikäytettävissä.

 

Annostelu:

30 ml päivässä. Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan 30 ml päivittäin 4-8 viikon ajan. Tuote sopii myös jatkuvaan käyttöön.

  • Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa 1 kk. Ravistettava.

Sisältö:

Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 30 ml sisältää:
Kollageenia 10 000 mg
Magnesiumia 60 mg
B5-vitamiinia 6 mg
B2-vitamiinia 1,4 mg
B6-vitamiinia 1,4 mg
B1-vitamiinia 1,1 mg

Ainesosaluettelo:

Ainesosat

Vesi, Hydrolysoitu Peptan® P kollageeni (sika), Sakeuttamisaine E 422, Mustaherukkatiiviste (Ribes nigrum), Magnesiumsitraatti, Säilöntäaineet E 202 ja E 211, Dekspantenoli, Pyridoksiinihydrokloridi, Tiamiinihydrokloridi, Natriumriboflaviini-5’fosfaatti

Koko:

Pakkauskoko

500 ml