FinCollagen Beauty (1 × 900g)

Uutuus
112,00 €
124,44 € / kg

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 900g
Tuotenumero (Muu) 9272128

Markkinoija

Nutrielixir Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

FinCollagen Beauty sisältää kliinisesti tutkittua bioaktiivista kollageenia iholle, kynsille ja hiuksille. Vähentää tutkitusti kasvojen juonteita sekä tekee kynsistä kauniimmat. Tuloksia jo 4-8 viikon säännöllisen käytön jälkeen.

Annostelu:

Mittaa 2,5 - 5 g (n. 2-4 teelusikallista) jauhetta juomalasiin. Lisää 1-2 desilitraa tuoremehua tai vettä ja sekoita. Jauheen voi sekoittaa mihin tahansa kylmään, lämpimään tai kuumaan juomaan, smoothieen tai ruokaan. Käytä mittateelusikkaa annoksen mittaamiseen. Suositellaan jatkuvaan käyttöön.

Suositeltava vuorokausiannos (2,5 - 5 g) sisältää kollageenihydrolysaattia 2,5 - 5 g.

Ainesosaluettelo:

Bioaktiivinen kollageeni kollageenihydrolysaattimuodossa. Tuote ei sisällä mitään apuaineita eikä lisäaineita, vain puhdasta bioaktiivista kollageenia.

Tekniset tiedot:

Bioaktiivinen kollageeni on valkoista hienojakoista jauhetta, joka liukenee hyvin kylmään tai lämpimään juomaan. Se on neutraalinmakuista ja -tuoksuista. Valmistettu naudasta. Korkealaatuista ja turvallista käyttää.

Pakattu Suomessa. Alkuperämaa Saksa.

Huomioitavaa:

Mikäli unohdat ottaa päivittäisen annoksen, ota se sitten kun muistat. Suositeltua vuorokausiannosta ei kuitenkaan tule ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.  Sopii kala- ja äyriäisallergikoille.

Säilytys:

Ei pienten lasten ulottuville. Säilytä huoneenlämmössä kuivassa paikassa kansi tiiviisti suljettuna.

Muut tiedot:

Kollageeni, bioaktiivinen kollageeni, ihokollageeni, kollageeni iholle, rypyt, juonteet.