DENTOSAL WHITENING HAMMASTAHNA (100 ML)

5,58 €
55,80 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 100 ML
Tuotenumero (Muu) 1996859

Markkinoija

Perrigo Suomi Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Hellävaraisesti puhdistava valkaiseva hammastahna.

Käyttötarkoitus:

Dentosal Whitening poistaa tehokkaasti teen, kahvin, punaviinin ja tupakan aiheuttamia tahroja. Hellävaraisten hankausaineiden ja luonnollisesti puhdistavan suolan (bikarbonaatti) yhdistelmä poistaa tahrat tehokkaasti kiillettä vaurioittamatta. Se sisältää jopa silikoniöljyä, joka tekee hampaista erityisen kirkkaat.
Dentosal Whitening on hellävarainen suun pinnoille, sillä se ei sisällä ärsytystä aiheuttavia fosfaatteja eikä  natriumlauryylisulfaattia. Se vaahtoutuu vähemmän kuin normaalit hammastahnat ja sisältää natriumfluoridia, joka vahvistaa hampaiden kiillettä ja ehkäisee kariesta.

  • Poistaa tehokkaasti teen, kahvin, punaviinin ja tupakan aiheuttamia tahroja ja värjääntymiä
  • Puhdistaa hellävaraisesti vaurioittamatta kiillettä.

Ainesosaluettelo:

Sodium Bicarbonate, Hydrated Silica (kiselsyra), Glycerin, Aqua, Dimethicone, PEG-8, Aroma, Limonene, Cellulose Gum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride.

Huomioitavaa:

Suositellaan niille, jotka haluavat tehokkaasti värjääntymiä poistavan sekä hampaille että ikenille hellävaraisen hammastahnan.

Säilytys:

Säilyvyys: Avattu purkki 12 kk.

Muut tiedot:

pH-arvo 8,0-8,9
Hankausteho (RDA) RDA 64
Fluoriyhdiste: Natriumfluoridi 0,33 % antaa 0,15 % fluoria (1500 ppm F-)

Natriumbikarbonaatti ja piihappo – hellävaraisen hankausaineen ja luonnollisesti puhdistavan suolan ainutlaatuinen yhdistelmä poistaa värjääntymiä tehokkaasti ja hellävaraisesti.