GeloRevoice Sitrus-Mentoli (1 × 20kpl)

11,10 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 20kpl
Tuotenumero (Muu) 335834

Markkinoija

Navamedic AB

Lyhyt tuotekuvaus:

Gelorevoice kurkkutabletit suojaavat tehokkaasti suun ja nielun limakalvoja. Suositellaan mm. henkilöille, joiden ääni on ylirasittunut.

Käyttötarkoitus:

Gelorevoice kurkkutabletit suojaavat tehokkaasti suun ja nielun limakalvoja. Kurkkutabletit antavat tehokkaan suojan suun ja nielun limakalvoille. Nämä limakalvot voivat äsyyntyä useista tekijöistä, mm. äänen ylirasituksesta, rajoittuneesta hengityksestä nenän kautta (esim. vilustumisen johdosta), lämmityksen tai ilmastoinnin aiheuttamasta kuivasta ilmasta, siitepöluallergiasta (heinänuha) ja tupakoinnista.

Annostelu:

1 imeskelytabletti tarpeen mukaan useamman kerran päivässä 2-3 tunnin välein. Enintään 6 tablettia päivässä. Tabletit otetaan ruokailun jälkeen. Ei saa pureskella tai niellä kokonaisina.

Ainesosaluettelo:

ksantaani, karbomeeri, natriumhyaluronaatti, isomalti, natriumvetykarbonaatti, ksylitoli, sitruunahappo, magrogoli, aromit (sitrus,mentoli), kaliummonohydrofosfaatti, sinkkistearaatti, piidioksidi, sukraloosi

Huomioitavaa:

Ei alle 6-vuotiaille lapsille.

Ei suositella henkilöille, joiden syljen tuotanto on rajoittunut.

Raskaus ja Imetys:

Mitään sellaisia tietoja ei ole rekisteröity, jotka olisivat GeloRevoice kurkkutablettien käyttöä vastaan raskauden tai imetyksen aikana.