Otocur KIDS tippa (25 ml)

15,21 €
608,40 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 25 ml
Tuotenumero (Muu) 9231813

Markkinoija

Decem Pharma Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Otocur Kids on jojobaa sisältävä korvakäytävien hoitoöljy.

 

Käyttötarkoitus:

Otocur Kids on jojobaa sisältävä korvakäytävien hoitoöljy:

  • korvavahatulpan ennaltaehkäisyyn ja poistoon
  • korvakäytävän tulehduksen ennaltaehkäisyyn
  • suojaamaan korvaa veden ärsytykseltä
  • kuivien ja kutisevien korvakäytävien hoitoon

Säännöllisesti käytettynä estää vahatulpan synnyn sekä ehkäisee korvakäytävän tulehdusta.

Korvavahatulpan ennaltaehkäisy: Vahatulpan ehkäisyssä annostele 1-2 painallusta suihketta tai 2-4 tippaa tippapullosta kerran viikossa molempiin korvakäytäviin.
Säännöllisesti käytettynä valmiste estää vahatulpan synnyn. Otocuria voidaan käyttää niin pitkään kuin on tarpeellista. Rajoituksia ei ole käytön pituuden suhteen.

Korvavahatulpan poisto: Annostele 1-2 painallusta suihketta tai 2-4 tippaa tippapullosta korvakäytävään 3-4 päivän ajan päivittäin ennen vahatulpan poistoa, jotta vahatulppa pehmenee riittävästi. Mikäli vahatulppa ei itsestään tule pois korvasta, pitää varata aika korvahuuhtelua varten.

Annostelu:

Korvakäytävätulehduksen ennaltaehkäisy: Lääkekuurin jälkeen annostele 1-2 painallusta suihketta tai 2-4 tippaa tippapullosta kerran päivässä kahden viikon ajan. Tämän jälkeen annostele kerran viikossa, kunnes pullo on kokonaan käytetty. Kokonaishoitoajan tulee olla vähintään 10 viikkoa.

Käyttö ennen uintia: Otocur suojaa korvaa veden ärsytykseltä ja estää korvakäytävätulehdusta. Annostele molempiin korviin 1-2 painallusta suihketta tai 2-4 tippaa tippapullosta aina ennen uimista.

Kuivien ja kutisevien korvakäytävien hoito: Annostele 1-2 painallusta suihketta tai 2-4 tippaa tippapullosta korvakäytävään kerran päivässä tai tarpeen mukaan. Otocuria voidaan käyttää niin pitkään kuin on tarpeellista. Rajoituksia ei ole käytön pituuden suhteen.

Ainesosaluettelo:

Vaikuttava aine: jojobaöljy (Simmondsia Chinensis).

Paraffinum liquidum, cyclopentasiloxane, Simmondsia chinensis seed oil (jojobaöljy).

Huomioitavaa:

Soveltuu lapsille 6 kk alkaen.
Sisältää pieniä osia. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Vain ulkoiseen käyttöön.