Physiomanna Fibra (10 × 10,15g)

Uutuus
10,19 €
100,89 € / kg

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 10 × 10,15g
Tuotenumero (Muu) 9253208

Markkinoija

Adesso Nutraceuticals Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Physiomanna® Fibra on luonnollinen kasvipohjainen kuituravintolisä, joka on tarkoitettu erityisesti laihdutukseen ja painonhallintaan liukoisen glukomaannani-kuidun ansiosta. Yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa Fibra auttaa laihduttamaan ja pitämään painon kurissa.

Käyttötarkoitus:

Physimannan ansiosta Fibra soveltuu myös säännöllistämään vatsan toimintaa ja ulostusväliä. Liukoisen kuidun ansiosta tuote sopii erityisen hyvin myös painonhallintaan. Tuote soveltuu kaikille, myös erityisryhmille kuten raskaana olevat, imettävät, diabeetikot, keliaakikot jne.

Physiomannan laksatiivinen vaikutus perustuu suoraan osmoosiin. Se pehmentää ulosteen ja lisää sen tilavuutta. Physiomanna toimii prebioottina edistäen suolen hyödyllisen mikrobiflooran säilymistä. Ummetukseen suosittelemme Physiomanna LaxdePur.

Glukomannaani on kasviperäinen liukoinen kuitu. Se imee itseensä nestettä jolloin se geeliytyy ja tilavuus kasvaa aikaansaaden paremman ruoansulatuskanavan motiliteetin. Glukomannaani hidastaa ravintoaineiden pilkkoutumista ja vähentää sekä rasvojen että hiilihydraattien imeytymistä. Fenkoli toimii karminatiivina vähentäen suolikaasujen muodostusta.

Annostelu:

Nuati glukomannaani runsaan veden kanssa ennen ateriaa. Yhdestä pussista saat 3*1 g glukomannaania, joka vastaa laihduttamiseen tarvittavaa glukomannaani-määrää. Jaa annospussin sisältö sopivasti kolmelle aterialle.

Huomioitavaa:

• Valmisteella ei ole havaittu yleisiä haittavaikutuksia
• Ilmavaivojen mahdollista esiintymistä vähentää tuotteen sisältämä fenkolin uute.
• Tukehtumisvaara voi aiheutua henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia tai jos tuotteen käytön yhteydessä nesteen saanti jää liian vähäiseksi. Tuote on aina otettava runsaan veden kanssa.

• Runsas veden juonti on aina välttämätön kuitutuotteiden kanssa.
• Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota
• Kun tuotetta käytetään laihdutukseen, on suositeltavaa käyttää vähäkalorista ruokavaliota ja liikuttava riittävästi.       Suosittelemme lääkärintarkastusta jos ruokavaliota noudatetaan yli 3 viikkoa.
• Mikäli epäröit sopivuutta, keskustele lääkärisi kanssa

Muut tiedot:

Glukomannaanilla on EFSA:n hyväksymät terveysväittämät; 3*1g/vrk laihdutukseen yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa ja 4 g/vrk kolesteroli-arvon vakiinnuttamiseen.

 

www.physiomanna.com