TRI TOLONEN BERBERIN + KROMI (1 × 120tabl)

35,00 €
218,75 € / KG

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120tabl
Tuotenumero (Muu) 2397099

Markkinoija

Midsona Finland Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Tasapainottaa sokeri- ja rasva-aineenvaihduntaa sekä tehostaa immuniteettia. Toimii painonhallinnan tukena.

 

Käyttötarkoitus:

Tri Tolosen Berberiini + kromi on painonhallintaa tukeva ja laihtumista edistävä ravintolisä. Sillä on suotuisa vaikutus veren sokeriin, kolesteroliin, triglyserideihin ja alipoproteiineihin. Lisäksi se suojaa sydäntä, valtimoita ja aivosoluja sekä lisää haiman kykyä tuottaa insuliinia. Tuote tehostaa sokeriaineenvaihduntaa sekä immuniteettia ja estää monien bakteereiden, virusten, sienten sekä muiden mikro-organismien kasvua.

Annostelu:

2-3 tablettia päivässä (sisältää 1000-1500 mg berberiiniä, kromia 34-50 µg)

Ainesosaluettelo:

Päiväannos sisältää: Berberiiniä 1000-1500 mg, kromia 34 – 50 µg. Berberiinihydrokloridi (Berberis aristata -juuri), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), maissitärkkelys, stabilointiaineet (polyvinyylipyrrolidoni, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, talkki, muunnettu tärkkelys, keskipitkäketjuiset triglyseridit), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi, rasvahapot), kromipikolinaatti.Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton, ei maidon ainesosia.

Huomioitavaa:

Berberiiniä EI voi käyttää yhdessä tiettyjen psyykenlääkkeiden kanssa (MAO-estäjät).Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.Osalla käyttäjistä voi alussa ilmetä vatsakipuja, tällöin annokset kannattaa jakaa pienempiin osiin.

Raskaus ja Imetys:

Ei raskaana oleville.