Medrull Round Corn+Corn Cure laastari liikavarvas/känsä (9+8 kpl)

5,85 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 9+8 kpl
Tuotenumero (Muu) 9282787

Markkinoija

Nutrielixir Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Sisältää valkoisia, pehmeitä renkaita 8 kpl ja ruskeita, pyöreitä kangaslaastareita 9 kpl kivuliaiden känsien (känsä=liikavarvas) hoitoon.

Käyttötarkoitus:

Erityisen kivuliaat, sisäänkasvaneet känsät (liikavarpaat).

Annostelu:

Kiinnitä ruskea laastari keskelle liikavarvasta. Vaihda se joka päivä uuteen. Käytä enintään 2 viikkoa yhtäjaksoisesti. Valkoiset, hypoallergeeniset renkaat on helppo laittaa iholle asettimen avulla ja ne lievittävät kengän aiheuttamaa paineen tuntua ja kipua.

Sisältö:

Valkoiset huoparenkaat lievittävät sisäänkasvaneen känsän paineen aiheuttamaa kipua. Ne sisältävät lateksia. Ruskeat kangaslaastarit sisältävät pehmittävää salisyylihappoa 35-40 % ja auttavat poistamaan liikavarpaan.

Tekniset tiedot:

Lääkäriseura Duodecimin Terveyskirjasto: Tavallisen känsän saa pois muutamassa viikossa salisyylihappoa sisältävän känsälaastarin avulla.

Huomioitavaa:

Käytä tuotetta vain liikavarpaiden hoitoon. Ei rikkinäiselle tai ärtyneelle iholle. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on diabetes tai verenkiertohäiriöitä tai olet alle 16-vuotias, kysy lääkäriltä lupaa tuotteen käytölle.

Säilytys:

Säilytä huoneenlämmössä, kuivassa paikassa. Ei lasten ulottuville.

Muut tiedot:

Känsä, liikavarvas, kivulias känsä, känsä kipu, kovettuma, känsälaastari, liikavarvaslaastari, känsä laastari, Medrull, liikavarvas laastari