LACTRASE GO 5000 FCC (1 × 50purutabl)

Tarjous
20,45 €
17,90 €
Säästät 2,55 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50purutabl
Tuotenumero (Muu) 2486967

Markkinoija

Oy Verman Ab

Lyhyt tuotekuvaus:

Nauti maitotuotteista ilman huolta!
Laktoosinsietokyky vaihtelee yksilöllisesti. Laktaasientsyymi parantaa laktoosin pilkkoutumista henkilöillä, joilla on laktoosin pilkkoutumiseen ja imeytymiseen liittyviä vaikeuksia.

Lactrase sisältää Aspergillus oryzae -mikrobin tuottamaa laktaasientsyymiä, joka pilkkoo maitosokerin eli laktoosin tehokkaasti. Siksi se toimii helposti, tehokkaasti ja turvallisesti kaikissa tilanteissa. Pidä Lactrase aina mukanasi niin arjessa, lomalla kuin juhlissakin. Kerta-annoksen suuruus riippuu ruuan laktoosipitoisuudesta sekä yksilöllisestä laktoosinsietokyvystä.

Suositeltava annos on 1-2 kapselia maitotuotteita sisältävän aterian yhteydessä. Lactrase toimii jo ennen kuin ikäviä vatsatuntemuksia on syntynyt. Siksi se tulee ottaa aterian yhteydessä. Lactrase GO -purutabletit on helppo nauttia ilman vettä. Lactrase sopii kaikille yli 3-vuotiaille ja myös raskaana oleville.

Käyttötarkoitus:

Laktoosin eli maitosokerin pilkkomiseen.

Annostelu:

1-2 tablettia ennen laktoosipitoisen ravinnon nauttimista. Tabletti voidaan pureskella, imeskellä tai niellä.

Ainesosaluettelo:

1 tabletti sisältää 5000 FCC laktaasientsyymiä.

Makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli), Aspergillus oryzae-mikrobin tuottama laktaasientsyymi, paakkuuntumisen estoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), aromi. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla, liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Ei sisällä maitoa, laktoosia, gluteenia, eikä liivatetta.

Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää.