Piiloset BioTwin piilolinssineste (1 × 100ml)

4,20 €
42,00 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100ml
Tuotenumero (Muu) 9253890

Markkinoija

Finnsusp Oy (Piiloset)

Lyhyt tuotekuvaus:

Kotimainen kaikille piilolinsseille sopiva hoitoaine

Käyttötarkoitus:

Mikä tämä on ja mihin se on tarkoitettu?

Tämä hoitoneste on kehitetty kaikkien piilolinssien ja erityisesti silikonihydrogeelilinssien puhdistukseen, desinfiointiin, säilytykseen, huuhteluun ja kostutukseen. Hoitonesteen sisältämä innovatiivinen kaksitehoinen Twin-EdaXyl® voitelee linssejä sekä päivittäin käytettynä puhdistaa linsseihin kertyneet epäpuhtaudet. Bioteknisesti valmistettu hyaluronaani kostuttaa piilolinssejä ja silmiä käytön aikana. Hoitoneste on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.

Annostelu:

Käyttöohje

Piilolinssit on puhdistettava, huuhdeltava ja desinfioitava päivittäin. Tämä estää mikrobien ja epäpuhtauksien tarttumisen linsseihin.

 1. Pese, huuhtele ja kuivaa kätesi huolellisesti.
 2. Poista ensin linssi oikeasta silmästä ja aseta se kämmenelle. Kaada linssille hoitonestettä ja hiero linssiä varovasti sormella molemmilta puolilta 10–15 sekunnin ajan.
 3. Huuhtele linssi huolellisesti runsaalla, tuoreella hoitonesteellä. Aseta linssi säilytyskoteloon. Toista samat toimenpiteet vasemmalle linssille.
 4. Täytä kotelo merkkiviivaan asti tuoreella hoitonesteellä. Säilytä ja desinfioi linssit tuoreessa nesteessä vähintään neljä tuntia tai yön yli. Huuhtele piilolinssit tuoreella hoitonesteellä aina ennen käyttöönottoa. Ottaessasi linssit käyttöön tyhjennä kotelo, huuhtele se tuoreella hoitonesteellä ja anna kuivua. Älä koskaan käytä nesteannosta kahdesti.

Sisältö:

100 ml pullo + piilolinssikotelo vetoketjullisessa verkkokangaspussukassa

Ainesosaluettelo:

Koostumus

Dinatriumedetaatti, Twin-EdaXyl®, hyaluronaani, polyhexanidi 0,0001 % steriilissä, isotonisessa puskuroidussa liuoksessa.

Huomioitavaa:

Tärkeää

Piilolinssien turvallinen käyttö edellyttää käyntiä optikolla tai silmälääkärillä. Noudata tarkoin näitä käyttöohjeita sekä optikon tai silmälääkärin antamia erityisohjeita piilolinssien turvalliseen käyttöön ja hoitoon.

 • Mikäli silmissä ilmenee ärsytystä tai jatkuvia silmäoireita, keskeytä piilolinssien käyttö ja ota yhteys optikkoon tai silmälääkäriin.
 • Poista korkin turvarengas pullon ensimmäisen avaamisen yhteydessä.  Älä käytä hoitonestettä, mikäli pullo tai turvarengas on vaurioitunut.
 • Älä kosketa pullon suuosaa, näin nesteeseen ei pääse epäpuhtauksia.
 • Käytä pullosta ottamaasi nesteannosta vain kerran.
 • Sulje pullo huolellisesti heti käytön jälkeen ja säilytä huoneenlämmössä (15–30 °C).
 • Älä yhdistä tätä hoitonestettä mihinkään toiseen nesteeseen. Ei ole suositeltavaa vaihtaa hoitonestemerkkiä kesken piilolinssien käyttövälin.
 • Älä käytä vesijohtovettä piilolinssien tai linssikotelon käsittelyssä.
 • Mikäli piilolinssien käyttöväli on yli kaksi viikkoa, desinfioi linssit tuoreella nesteellä ennen käyttöönottoa (katso kohta 4).
 • Huolehdi piilolinssikotelon puhtaudesta ja vaihda se säännöllisesti uuteen. Huuhtele linssikotelo tuoreella hoitonesteellä ja anna sen kuivua avoimena ylösalaisin käännettynä.
 • Ei lasten ulottuville.

 

Kontraindikaatiot

Älä käytä mikäli olet allerginen jollekin nesteen ainesosalle. Älä käytä hoitonesteen omaa säilytyskoteloa, jos olet yliherkkä hopealle.

 

Säilyvyys

Säilyy avattuna 4 kuukautta. Mikäli tuotetta on vielä jäljellä 4 kuukautta avaamisen jälkeen, se on heitettävä pois. Käytettävä viimeiseen käyttöpäivään mennessä (katso leima pullossa). Suojaa pullo jäätymiseltä ja auringonvalolta.

Säilytys:

15 -30 astetta

Suojaa pullo jäätymiseltä ja auringonvalolta.

Koko:

100 ml