ALGOTHERM Body Exfoliating Soap (1 × 125g)

12,97 €
103,76 € / kg

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 125g
Tuotenumero (Muu) 9264780

Markkinoija

Nordic Esthetique Trading Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Saippua joka vaikuttaa kuin kuorintahanska! Raikkaantuoksuinen saippua puhdistaa ihon ja poistaa epäpuhtaudet.

Käyttötarkoitus:

Saippua joka vaikuttaa kuin kuorintahanska! Raikkaantuoksuinen saippua puhdistaa ihon ja poistaa epäpuhtaudet. Omaperäisen muotonsa ja hienojen punalevähiukkasten avulla tuote poistaa kuolleet ihosolut hellävaraisesti. Sopii ensimmäiseksi hoidoksi Silhouette-hoitosarjassa.

AlgoSILHOUETTE-sarja käsittelee vartalon ihon ongelma-alueita silottaen ihoa ja parantaen verenkiertoa. Levien rasvahapot ja fenolit tehostavat ihon omaa toimintaa säilyttäen sen pinnassa luonnollisen hydrolipidisuojakerroksen.

Sisältää Chondrus Crispus merilevää, jossa on runsaasti rasvahappoja ja fenoleja. Se säilyttää ihon luonnollinen suojakerroksen. Suojaa ihon omaa hydrolipidikerrosta ja pehmentää ihoa. Tuote sisältää myös muokaavaa aineyhdestelmää, jossa on Fucus Vesiculosus -levää, kofeiinia, Suaeda Maritima- ja Chondrus Crispus -levää.

Annostelu:

Käytä suihkussa kerran tai kaksi viikossa käyttäen pyöriviä liikkeitä ja keskittyen ongelma-alueisiin (reidet, lantio ja vatsa). Pese huolellisesti. Jatka sopivalla Silhouette-hoitotuotteella.

Ainesosaluettelo:

SODIUM PALMATE, SODIUM PALM KERNELATE, AQUA (WATER) /EAU, CHONDRUS CRISPUS POWDER, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, CAFFEINE, SUAEDA MARITIMA FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, PALM ACID, PALM KERNEL ACID, ALCOHOL, ALCOHOL DENAT., SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM EDTA, TETRASODIUM ETIDRONATE, LIMONENE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL.

Koko:

125 g