Flexitol Heel Balm kantapää balsami (1 × 112g)

17,60 €
157,14 € / kg

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 112g
Tuotenumero (Muu) 2402543

Markkinoija

STADA Nordic

Lyhyt tuotekuvaus:

Flexitol® Heel Balm kantapääbalsami on tarkoitettu kuivien ja halkeilevien kantapäiden sekä jalkojen hoitoon.

Käyttötarkoitus:

Flexitol® Heel Balm kantapääbalsami on tarkoitettu kuivien ja halkeilevien kantapäiden sekä jalkojen hoitoon. Tehokas Flexitol® Heel Balm voide sisältää 25 % ureaa sekä muita syväkosteuttavia, ihoa hoitavia ainesosia, jotka imeytyvät syvälle ihon pinnan alle.Tuote sopii myös diabeetikoille.

Annostelu:

Levitä voidetta noin 2 cm kevyesti hieroen 1-2 kertaa päivässä hoidettavalle alueelle. Pese ja kuivaa kädet ennen ja jälkeen tuotteen käyttämisen.<br />Älä käytä jos tuubin sinetti on rikki tai vahingoittunut.Keskustele lääkärin tai apteekin henkilökunnan kanssa jos olennaisia muutoksia ei ole näkyvissä 14 päivän kuluessa.Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.

Ainesosaluettelo:

Aqua, Glyceryl Stearate, Urea, Decyl Oleate, Lanolin, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Ceteareth-12, Ceteth-20, Dimeticone, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Triethanolamine, Parfum, Tocopheryl Acetate, Carbomed, BHA, BHT, Propyl Gallate, Citric Acid.

Huomioitavaa:

Ei alle 12-vuotiaille lapsille ilman lääkärin suositusta.Älä käytä tuotetta mikäli olet allerginen jollekin ainesosalle.Käytettävä 3 kuukauden sisällä avaamisesta.

Raskaus ja Imetys:

Ota yhteyttä lääkäriin ennen valmisteen käyttöä jos olet raskaana tai imetät.