NordicHealth Kalkki + Magnesiumvoide (1 × 180ml)

26,74 €
148,56 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 180ml
Tuotenumero (Muu) 338811

Markkinoija

Nordic Health Sprays Ltd.

Lyhyt tuotekuvaus:

Tehokas tapa tukea luiden terveyttä. 1:1 Sekoitus magnesiumia ja kalsiumia, kehitetty tukemaan luiden ja ihon terveyttä.

Käyttötarkoitus:

Tehokas tapa tukea luiden terveyttä. 1:1 Sekoitus magnesiumia ja kalsiumia, kehitetty tukemaan luiden ja ihon terveyttä.

Luita vahvistava yhdistelmä magnesiumia ja kalsiumia on kehitetty optimaalisesti 1:1 suhteessa ja sekoitettu kosteuttavaan voiteeseen ja näin luotu tutkitusti ylivertainen tapa hyödyntää nämä kaksi tärkeää ravinnetta.

Kalkki + Magnesiumvoiteen imeytyminen on tutkittu Cardiffin Yliopistossa. Voide tarjoaa ensimmäisen todistetusti ja tutkitusti ylivertaisen vaihtoehdon tableteille. Sekoitettuna kosteuttavaan voiteeseen, nousevat nämä kaksi tärkeää mineraalia kehossa tutkitusti tehokkaasti.

Dermatologisesti testattu. Miellyttävä iholla!

1 teelusikka sisältää 75mg 100% luonnollista magnesiumia ja 75mg kalsiumia.

Annostelu:

Hiero kevyesti 4 pumppausta Kalkki + Magnesiumvoidetta kuivalle, puhtaalle iholle, keskittyen alueisiin joissa vaiva on. Voit käyttää koko keholle. Parhaan tuloksen saamiseksi, käytä suihkun tai kylvyn jälkeen.

Ainesosaluettelo:

Vesi, dikaprylyylieetteri, magnesiumkloridi, kalsiumkloridi,dikaprylyylikarbonaatti, PEG-30-dipolyhydroksi, stearaatti, glyseriini, bentsyylalkoholi, fenoksietanoli, mehiläisvaha, tokoferyyliasetaatti.

Raskaus ja Imetys:

Sopii käytettäväksi raskauden aikana.

Muut tiedot:

Sopii lapsille ja kasvissyöjille. Ei sisällä parabeenejä, synteettisiä hajusteita tai väriaineita.

Tutkimus: Heard C and Houston D. Transdermal absorption of Calcium and Magnesium. 2018

Nordic Health tuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen tuotteen sisältämä raakaaine edesauttaa imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health tuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

Jokainen valmistuserä tutkitaan ja analysoidaan ulkopuolisessa, akkreditoidussa laboratoriossa sen varmistamiseksi, että tuote sisältää varmasti luvatun määrän vitamiinia tai magnesiumia. Tämä on tärkeätä tarkistaa, sillä luonnollisesta lähteestä olevien ainesosien pitoisuudet voivat vaihdella. Jokaisesta tuote-erästä löytyy myös puhtausanalyysi.