Ferrodan Fe2+ 100 mg (1 × 120tabl)

15,80 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120tabl
Tuotenumero (Muu) 9104404

Markkinoija

Vitabalans Oy

Vahva, pitkävaikutteinen rauta-C-vitamiinitabletti

Ferrodan Fe2+ 100 mg -tabletissa yhdistyvät vatsaystävällinen rauta ja C-vitamiini, joka edistää raudan imeytymistä. Pitkävaikutteinen tabletti vapauttaa rautaa noin kuuden tunnin ajan. Valmisteen rauta on vatsaystävällistä rauta(II)bisglysinaattia, josta rauta Fe2+ imeytyy hyvin ja on elimistön helposti hyödynnettävissä.

Raskaus ja imetys, runsaat kuukautiset sekä imeytymishäiriö lisäävät raudan tarvetta. Riittävä raudan saanti edistää punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Laktoositon, gluteeniton, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Annostelu

Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa. Tabletti otetaan mieluiten tyhjään vatsaan. Aterian yhteydessä otettaessa vältä samaan aikaan maitoa, kahvia, teetä ja täysjyväviljavalmisteita, jotka vähentävät raudan imeytymistä. Tabletin voi puolittaa.

Koostumus

Suositeltu vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:

  • Rautaa 100 mg
  • C-vitamiinia 50 mg

Ainesosaluettelo

Rauta(II)bisglysinaatti, täyteaineet (selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), L-askorbiinihappo, pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, polyvinyylialkoholi, polyetyleeniglykoli, talkki), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), värit (titaanidioksidi, rautaoksidit).

Huomioitavaa

Ei suositella lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Raskaus ja imetys

Voidaan käyttää raskauden ja imetyksen aikana.

Säilytys

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytä huoneenlämmössä.

Valmistaja/markkinoija

Vitabalans Oy