Ferrodan Fe2+ 100 mg (1 × 120tabl)

15,80 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120tabl
Tuotenumero (Muu) 9104404

Markkinoija

Vitabalans Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Vahva, pitkävaikutteinen rauta-C-vitamiinitabletti

Ferrodan Fe2+ 100 mg -tabletissa yhdistyvät vatsaystävällinen rauta ja C-vitamiini, joka edistää raudan imeytymistä. Pitkävaikutteinen tabletti vapauttaa rautaa noin kuuden tunnin ajan. Valmisteen rauta on vatsaystävällistä rauta(II)bisglysinaattia, josta rauta Fe2+ imeytyy hyvin ja on elimistön helposti hyödynnettävissä.

Käyttötarkoitus:

Raskaus ja imetys, runsaat kuukautiset sekä imeytymishäiriö lisäävät raudan tarvetta. Riittävä raudan saanti edistää punasolujen ja hemoglobiinin muodostumista ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Annostelu:

Aikuisille 1 tabletti päivässä niellään veden kanssa. Tabletti otetaan mieluiten tyhjään vatsaan. Aterian yhteydessä otettaessa vältä samaan aikaan maitoa, kahvia, teetä ja täysjyväviljavalmisteita, jotka vähentävät raudan imeytymistä. Tabletin voi puolittaa.

Suositeltu vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:

  • Rautaa 100 mg
  • C-vitamiinia 50 mg

Ainesosaluettelo:

Rauta(II)bisglysinaatti, täyteaineet (selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), L-askorbiinihappo, pintakäsittelyaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, polyvinyylialkoholi, polyetyleeniglykoli, talkki), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), värit (titaanidioksidi, rautaoksidit).

Huomioitavaa:

Ei suositella lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Raskaus ja Imetys:

Voidaan käyttää raskauden ja imetyksen aikana.

Säilytys:

Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytä huoneenlämmössä.

Muut tiedot:

Laktoositon, gluteeniton, ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.