SMARTLAX PERÄRUISKE (4 × 5ml)

6,00 €
300,00 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 4 × 5ml
Tuotenumero (Muu) 2150001

Markkinoija

Oy Verman Ab

Lyhyt tuotekuvaus:

Smartlax Peräruiske on nopeasti vaikuttava pienoisperäruiske tilapäisen ummetuksen hoitoon. Vaikutus alkaa 5-15 minuutissa. Smartlax Peräruiske pehmentää kovan ulosteen ärsyttämättä suolta ja saa aikaan ulostusrefleksin totuttamatta suolta. Valmistetta käytetään tilapäiseen ummetukseen, ja sitä voidaan käyttää myös suolen tyhjentämiseen ennen peräsuolen tähystystä (rektoskopia). Peräruisketta ei ole tarkoitus käyttää pitkiä aikoja, vaan tällöin tulee ummetuksen syy selvittää.

CE-merkitty lääkinnällinen laite. Pakkauskoko 4 peräruisketta.

Käyttötarkoitus:

Smartlax peräruiske on nopeasti vaikuttava pienoisperäruiske tilapäisen ummetuksen hoitoon. Vaikutus alkaa 5–15 minuutissa. Valmiste pehmentää kovan ulosteen ärsyttämättä suolta ja saa aikaan ulostusrefleksin totuttamatta suolta. Valmistetta käytetään tilapäiseen ummetukseen, ja sitä voidaan käyttää myös suolen tyhjentämiseen ennen peräsuolen tähystystä (rektoskopia). Peräruisketta ei ole tarkoitus käyttää pitkiä aikoja, vaan tällöin tulee ummetuksen syy selvittää.

Annostelu:

Aikuiset ja vähintään 3-vuotiaat lapset:

Vie putkilon koko kärki peräsuoleen, ja purista yhden putkilon sisältö peräsuoleen.

 

Alle 3-vuotiaat lapset:

Vie puolet putkilon kärjestä peräsuoleen, ja purista yhden putkilon sisältö peräsuoleen.

Ainesosaluettelo:

1 ml peräruiskeliuosta sisältää:

  • Natriumsitraattidihydraatti: 90mg
  • Natriumlauryylisulfaatti: 15mg
  • Sorbitoli: 625mg

Apuaineet: puhdistettu vesi, glyseroli, trietanoliamiini, akrylaatit/C10-30 alkyyliakrylaattiristipolymeeri, sorbiinihappo.