SMARTLAX MAKROGOLI + ELEKTROLYYTIT JAUHE (1 × 60pss)

29,50 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60pss
Tuotenumero (Muu) 2153757

Markkinoija

Oy Verman Ab

Lyhyt tuotekuvaus:

Smartlax Makrogoli + elektrolyytit on luontainen tapa hoitaa ummetusta. Vaikuttava aine, makrogoli, sitoo itseensä vettä, jolloin kiinteä uloste pehmenee ja suolen toiminta palaa normaaliksi. Smartlax Makrogoli + elektrolyytit tehoaa yleensä 1–2 vuorokauden kuluessa, mutta vaikutusaika on kuitenkin yksilöllinen. Valmiste ei aiheuta yhtäkkistä pakottavaa tarvetta ulostaa. Smartlax Makrogoli + elektrolyytit sisältää makrogolin lisäksi suoloja, jolloin elimistö säilyttää hyvän nestetasapainon. Annos (kaksi pussia) liuotetaan 1,25 desilitraan kylmää vettä ja juodaan, kun jauhe on kokonaan liuennut veteen. Valmis liuos maistuu miedosti sitrukselta. Valmiste ei laiskista suolta eikä aiheuta tottumista, joten sitä voi käyttää pitkäaikaisestikin.

CE-merkitty lääkinnällinen laite. Pakkauskoko 60 annospussia.

Käyttötarkoitus:

Kova vatsa saattaa vaivata, vaikka ruokavalio olisi kuitupitoista ja päivittäinen veden juonti riittävää. Erilaiset elämäntilanteet tai muutokset voivat kuitenkin aiheuttaa tilapäisesti kovaa vatsaa. Tavallisia syitä ovat ruokavalion lisäksi jännittyneisyys, lihaskivut, liikkumattomuus, sairastuminen tai stressi. Vatsan saa liikkeelle Smartlaxin avulla tarvittaessa lempeästi tai nopeasti.

Annostelu:

Aikuiset:
Aloitusannos on aikuisille yksi annospussi 1–3 kertaa vuorokaudessa tasaisin väliajoin. Pitkäaikaisessa käytössä voi vähentää 1–2 annospussiin päivässä.

7–11 -vuotiaat:
Puolikkaan annospussin voi käyttää 2 kertaa vuorokaudessa.

3–6 -vuotiaat:
Puolikkaan annospussin voi käyttää kerran vuorokaudessa.

Yhden annospussin sisältö liuotetaan 1,25 desilitraan kylmää vettä ja juodaan, kun jauhe on kokonaan liuennut veteen. Valmis liuos maistuu miedosti sitrukselta.

Ainesosaluettelo:

1 annospussi sisältää:
Makrogoli 3350: 13,125 g
Natriumkloridi: 0,351 g
Natriumbikarbonaatti: 0,179 g
Kaliumkloridi: 0,046 g
Apuaineet: Piidioksidi, natriumsakariini, sitrusaromi (ei sovellu sitrusallergisille)

Raskaus ja Imetys:

Keskustele lääkärin kanssa valmisteen käytöstä myös, mikäli olet raskaana tai imetät.