Apteekki Tehokapseli Duo (1 × 10kaps)

5,94 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 10kaps
Tuotenumero (Muu) 9238787

Markkinoija

Medifon Oy Ab

Lyhyt tuotekuvaus:

2-tehoinen valmiste laktoosi- ja ilmavaivoihin.

Käyttötarkoitus:

2-tehoinen valmiste laktoosi- ja ilmavaivoihin.

Laktoosi-intolerantikoille valmiste, joka sekä pilkkoo ravinnon laktoosin että helpottaa ilmavaivoja. Toiminnallisista suolistovaivoista kuten ärtyvän suolen oireyhtymästä (IBS) kärsiville helpottamaan oireita. APTEEKKI Tehokapseli Duo helpottaa liiallisen kaasun aiheuttamia vatsavaivoja, kuten ilmavaivoja ja turvotusta. Tuotteessa vaahtoamisenestoaine dimetikoni alentaa suolistossa olevien ilmakuplien pintajännitystä ja estää ilmavaivojen yhteyteen liittyvän vaahdon muodostumista.

Ei alle 6- vuotiaille. Laktoositon, gluteeniton ja soijaton. Kapseli ei sisällä liivatetta. Tuote on valmistettu Suomessa.

Kapselit niellään kokonaisina nesteen kera. Kapselin sisällön voi myös sekoittaa jäähtyneen ruoan joukkoon.

Annostelu:

Maitosokerin (laktoosin) pilkkomiseksi:

Aikuiset ja yli 11-vuotiaat lapset: 1 kapseli ruokailun yhteydessä.Jos laktoosia sisältävän ruoan nauttiminen jatkuu yli 20 minuuttia, ota vielä toinen kapseli. 6-11-vuotiaat lapset: Enintään 1 kapseli ruokailun yhteydessä. Jos unohdit ottaa kapselin ennen laktoosipitoista ruokailua tai ruokailun aikana, ota se mahdollisimman pian ruokailun jälkeen.

Liiallisen kaasun aiheuttamiin vatsavaivoihin:

Aikuiset ja yli 11-vuotiaat lapset: 1 kapseli 2-5 kertaa päivässä. Korkeintaan 5 kapselia päivässä. 6-11-vuotiaat lapset: 1 kapseli enintään 3 kertaa päivässä.

Ainesosaluettelo:

Dimetikoni, laktaasientsyymi, piidioksidi, dikalsiumfosfaatti. Kapseli: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Huomioitavaa:

Ei alle 6- vuotiaille.