Fluorivalmisteet

Hampaiden reikiintymiseen tehokas ehkäisy on fluori. Fluori on hammaskiilteessä ja luissa esiintyvä aine, joka hidastaa suussa elävien bakteereiden kasvua, kovettaa hammaskiillettä sekä siten ehkäisee hampaiden reikiintymistä.

Hampaat tulee harjata kaksi kertaa päivässä hammastahnalla, joka sisältää fluoria. Lisäksi kannattaa nauttia fluoritabletteja, varsinkin jos hampaat reikiintyvät helposti tai henkilö kärsii kuivasta suusta. Lisäfluoria on hyvä antaa myös lapsille, joilla on vastapuhjenneita hampaita.

Fluoritabletit annostellaan sen mukaan, kuinka paljon käytössä olevassa hammastahnassa on fluoria. Annostukseen vaikuttaa myös juomaveden fluoripitoisuus.
Dentiplus Erittäin raikas (1 × 180tabl)

Kotimainen Dentiplus Erittäin Raikas suun ja hampaiden hyvinvointiin. Ainutlaatuinen Dentiplus vahvistaa hammaskiillettä, katkaisee ruokailun jälkeisen happohyökkäyksen sekä lisää heikentynyttä syljeneritystä. ...

Katso tuotteen tiedot
18,96 €
Dentiplus Raikas (1 × 180tabl)

Kotimainen Dentiplus Raikas imeskelytabletti kuivan suun avuksi sekä suun ja hampaiden hyvinvointiin. Ainutlaatuinen Dentiplus lisää heikentynyttä syljeneritystä, vahvistaa hammaskiillettä sekä ...

Katso tuotteen tiedot
18,96 €
Flux Original Cool mint 2mg/ml suuvesi (1 × 500ml)

Flux Coolmint suuvedessä on korkea fluoripitoisuus (0,2% NaF).

Katso tuotteen tiedot
8,52 €
19,98 €