PHYSIOMER STRONG JET (1 × 210ml)

12,62 €
60,10 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 210ml
Tuotenumero (Muu) 2063964

Markkinoija

Perrigo Suomi Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

PHYSIOMER Strong Jet – nenähuuhtelu, joka on kehitetty erityisesti kroonisiin oireisiin ja leikkausten jälkeiseen käyttöön.

Käyttötarkoitus:

Physiomer Strong Jet nenähuuhteen voimakas suihke sopii erityisesti kroonisiin nenä- ja sivuontelovaivoihin sekä leikkausten jälkeiseen käyttöön. Voimakas suihke huuhtelee nenän ja sivuontelot tehokkaasti paksusta eritteestä, limasta ja ruvista. Physiomer Strong Jet puhdistaa nenähengitystiet ja helpottaa hengitystä. Se kosteuttaa ja palauttaa nenän limakalvojen normaalin tasapainon ja ehkäisee jälkitauteja korvissa, nenässä ja kurkussa. Physiomer Strong Jet on korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäreiden suosittelema ja sitä voi käyttää silloin kun hengitys on tukalaa kroonisten tai tulehduksellisten nenä- ja sivuontelovaivojen takia (rinosinuiitti). Physiomer Strong Jet sisältää luonnollista, isotonista merivettä. Merivesi kerätään Saint-Malon rannikolta, jossa se on erityisen mineraali- ja hivenainerikasta.

Annostelu:

Aikuisille ja yli 10-vuotiaille lapsille. Ennaltaehkäisevä käyttö: 1-2 kertaa päivässä. Paksu nenäerite,
leikkauksen jälkeen: 4-6 kertaa päivässä. Physiomer Strong Jet nenähuuhde on lääkinnällinen laite. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen
käyttöä.

Ainesosaluettelo:

Steriili, isotoninen (0,9 %) merivesi.

Koko:

210 ml

Muut tiedot:

Pakkaus 210 ml. Säilyy käyttökelpoisena viimeisen käyttöpäivämäärään asti. Suutin puhdistettava huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen.