NUTILIS FRUIT STAGE 3 OMENA (3X150 G)

10,36 €
23,02 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 3X150 G
Tuotenumero (Muu) 2014587

Markkinoija

Nutricia Medical Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Nutridrink Fruit on käyttövalmis, runsaasti proteiinia sisältävä sosemainen välipala, jossa on myös kuituja. Soveltuu nielemisvaikeuksista kärsiville.

Käyttötarkoitus:

Nutridrink fruit omena on runsaasti energiaa ja proteiinia sisältävä täydennysravintovalmiste, joka on tarkoitettu erityisesti nielemishäiriöstä kärsivien henkilöiden täydennykseksi muun ruoan ohella. Nutridrink Fruit on turvallinen vaihtoehto nielemishäiriöistä kärsivien henkilöiden täydennysravinnoksi, koska tuote ei pilkkoudu syljen amylaasientsyymin vaikutuksesta. Energiaa 200 kcal, proteiinia 10,5g ja ravintokuituja 3,9g.

Annostelu:

Lisäravintona 1-3 purkkia vuorokaudessa.Lisäravinnoksi nielemisvaikeuksista tai vajaaravitsemustilasta kärsiville.Ei alle 3-vuotiaille. Ei sovelly vähäjätteiseen ruokavalioon.

Ainesosaluettelo:

Omenasose (omenanmakuisessa 39 %, mansikanmakuisessa 36 %), Maltodekstriini, Heraproteiinikonsentraatti (maidosta), Vesi, Sakkaroosi, Agar, Kalsiumlaktaatti, Rypsi- ja auringonkukkaöljy, Pektiini, Askorbiinihappo, Vitamiineja, Kivennäis- ja hivenaineita, Ravintokuituja (inuliini, arabikumi, oligofruktoosi, soijapolysakkaridit, selluloosa, resistentti tärkkelys), Aromi

Muut tiedot:

Gluteeniton.