Medrull sinappilaastari lihas-nivelkipu (1 × 10kpl)

1,88 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 10kpl
Tuotenumero (Muu) 9282842

Markkinoija

Nutrielixir Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Sinappilaastareita ja -hauteita käytetään lievittämään nivelrikon oireita, iskiasta, niskakipua, selkäkipua, hermosärkyä ja lihaskipua.

Käyttötarkoitus:

Sinappilaastarit laajentavat verisuonia, mikä lisää verenkiertoa ihon pintakerroksiin. Tämä lämmittää hoidettavaa kohtaa ja poistaa alueelta toksiineja. Sinappilaastareita ja -hauteita käytetään myös lievittämään tukkoisuutta sekä muita hengitystietulehdusten oireita.

Annostelu:

Sinappilaastari laitetaan rintakehään, selkään tai pohkeisiin. Ravistetaan pystyasennossa ennen laittoa ja kostutetaan tasaisesti lämpimällä vedellä. Huokoinen puoli sinappilaastarista laitetaan iholle, ja se peitetään kuivalla pyyhkeellä. Anna laastarin vaikuttaa 5-15 minuutin ajan riippuen yksilöllisestä herkkyydestä. Älä koskaan käytä sinappilaastari pidempään kuin enintään 15 minuuttia kerrallaan.

Sisältö:

Sisältää luonnollista sinappijauhetta.

Huomioitavaa:

Älä laita laastareita rikkinäiselle tai vaurioituneelle iholle, sydämen lähettyville äläkä syntymämerkille. Älä käytä sinappilaastareita samassa kohdassa ihoa, sillä päivittäinen käyttö samassa kohdassa voi aiheuttaa yliherkkyysreaktion. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Pitkäaikainen käyttö voi aiheuttaa ihon voimakasta ärsytystä tai ihottumaa. Lopeta sinappilaastarin käyttö, jos em. oireita ilmenee.

Viimeinen käyttöpäivämäärä on 24 kuukautta eli 2 vuotta eteenpäin pakkauksen pohjaan painetusta valmistuspäivämäärästä.

Muut tiedot:

Sinappilaastari, Medrull, kipulaastari, vilustuminen, lihaskipu, nivelkipu