Belladot Bertil (1 × 1kpl)

Uutuus
23,30 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1kpl
Tuotenumero (Muu) 9253362

Markkinoija

MaWe Trading

Belladot Bertil lisää sekä miehen että naisen nautintoa, molempien iloksi. Penisrengas vahvistaa miehen erektiota värinän stimuloidessa naisen klitorista. Valmistettu pehmeästä ja venyvästä materiaalista. Vesitiiviytensä ansiosta sitä voi myös käyttää suihkussa.

  • Pehmeätä ja taipuisaa materiaalia
  • Kolme eri nopeutta ja värinää
  • Vesitiivis
  • Ø: 25 mm

Mukana kangaspussi säilytystä varten. Värisevä penisrengas toimii kolmella LR44-paristolla, jotka sisältyvät pakkaukseen. Vuoden takuu.

Bertilillä on muutama eri toiminto, osittain apuvälineenä erektion ylläpitämiseen ja osittain parileluna. Jos erektion ylläpitäminen on vaikeaa tai toiveena on täyteäisempi erektio, auttaa Bertilin halaava rengas pitämään veren peniksen paisuvaiskudoksissa.

Bertil on myös täydellinen parilelu. Renkaassa oleva pieni kuula värisee klitorista vasten ja stimuloi naista, kun mies samalla stimuloituu peniksen ympäri kulkeutuvasta värinästä. Kun asetat paristot Bertiliisi on tärkeää, että jätät paristokotelossa olevan paperiliuskan paikalleen.

Paristot jota sisältyvät pakettiin ovat koeparistoja, jotka kestävät noin 20-40 minuuttia.

Ensin pujotat renkaan jäykistyneen peniksesi juureen. Tarkista, että se istuu mukavasti paikallaan. Nyt voit käynnistää vibraattorin ja tuntea kuinka värinä etenee peniksen juurta pitkin alas kiveksiä kohti. Pieni kuula on tarkoitettu lähinnä klitoriksen stimulointia varten, mutta sitä voi myös käyttää kiveksiin. Jotkut käyttävät penisrenkaita niiden tuottaessa ihanan tunteen terskaan. Viitearvo Bertilin käyttöajalle on enintään noin 30 minuuttia.

Peniksessä olevaa verta tarvitaan erektion ylläpitämisen lisäksi myös hapenvaihtoon. Mikäli käyttö alkaa tuntua epämiellyttävältä, tulee rengas ottaa pois, jotta veri pääsee taas kiertämään vapaasti.