TEHOBAKT JAUHE (1 × 500g)

19,25 €
38,50 € / kg

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 500g
Tuotenumero (Muu) 212456

Markkinoija

Orion Eläinlääkkeet

Lyhyt tuotekuvaus:

Maitohappobakteereja sisältävä täydennysrehu mahan ja suolen toiminnan tasapainottamiseen.

Käyttötarkoitus:

Vatsan toimintaa tasapainottava tuote. Tehobakt on valmiste, jonka sisältämät maitohappobakteerit lisääntyvät nopeasti suolistossa ja laskevat sen pH:ta. Näin ollen hyvälaatuisten suolistobakteerien kohonnut määrä heikentää taudin aiheuttajien mahdollisuuksia.Tehobakt soveltuu ruokavalion muutoksista aiheutuvien suolistohäiriöiden ja vieroitusoireiden hoitoon, matkustukseen sekä antibioottikuurin jälkeen suoliston pieneliöstön elvyttämiseen.

Annostelu:

Pikkuporsas 1 mittalusikallistaVieroitusporsas tai vasikka 2 mittalusikallistaVasikka yli kaksi viikkoa 3 mittalusikallistaVasikka alle vuoden, emakko tai karju 5 mittalusikallistaLehmä 5-7 mittalusikallistaVoimakkaissa suolistohäiriöissä annos voidaan kaksinkertaistaa 2-3 päivän ajaksi. Mittalusikallinen on 3 g.

Sisältö:

Sisältää mittalusikan à 3 g.

Ainesosaluettelo:

Ravintoainekoostumus:
Valkuainen 10 %, raakakuitu 3,8 %, rasvapitoisuus 1,7 %, epäorgaaniset aineet 11 %, Lysiini 0,8 %, Metioniini 0,2 %, Natrium Na 3 mg/g.

Huomioitavaa:

Ripuloivan eläimen on saatava riittävästi nestettä, väh. 0,5-1 l/kg.Mikäli eläimen tila ei parane, se heikkenee tai on vakava ota yhteyttä eläinlääkäriin.Ravintovalmistepitoisuuksien tarkkuus on +/- 15 %.Ravintovalmiste sopii vain eläinkäyttöön.

Säilytys:

Ei lasten ulottuville.