RELA-tipat, UUSI KOOSTUMUSUUSI KOOSTUMUS!Vauva tarvitsee ympärilleen hoivaa, hellyyttä, lämpöä ja turvaa. Hyvinvoinnin tukena on Rela Tipat. Se on vauvan oma maitohappobakteerivalmiste heti syntymästä alkaen. Rela Tipat sopivat vauvoille, pienille lapsille ja niille, jotka eivät pysty pureskelemaan tai nielemään tabletteja.


Rela Tipat sisältää kahta tutkittua ja korkealaatuista maitohappobakteerikantaa (lactobacillus rhamnosus SP1 ja bifidobacterium lactis BLC). Päiväannos sisältää 3 miljardia maitohappobakteeria.


Valolta suojaavasta pullosta saat annosteltua pienokaisellesi viisi tippaa lusikkaan tai suoraan maitoon.


Rela Tipat öljypohjana on oliiviöljy. Laktoositon ja gluteeniton. Ei sisällä maidon ainesosia.Rela Tipat + D3 ylläpitää vastustuskykyä ja turvaa lasten tarvitseman D3-vitamiinin saannin. Päiväannos sisältää 3 miljardia maitohappobakteeria sekä 10 mikrogrammaa hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. D3-vitamiinivalmisteiden käyttöä suositellaan lapsille ja nuorille Suomessa ympäri vuoden. Vauvoille 2 viikon iästä alkaen.
Rela Tipat + D3 UUSI (1 × 8ml)

Uudistuneet Rela Tipat + D3 sisältävät kahta tutkittua ja korkealaatuista bakteerikantaa (Lactobacillus rhamnosus SP1 ja Bifidobacterium lactis BLC1) ja 3 ...

Katso tuotteen tiedot
14,15 €
Rela Tipat UUSI (1 × 8ml)

Vauva tarvitsee ympärilleen hoivaa, hellyyttä, lämpöä ja turvaa, ja tässä tukena on uudistunut Rela Tipat, vauvan oma maitohappobakteeri. Rela Tipat ...

Katso tuotteen tiedot
12,86 €