TOLONEN UBIKINON 200 MG (1 × 60kaps)

37,54 €
782,08 € / kg

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kaps
Tuotenumero (Muu) 2132587

Markkinoija

Midsona Finland Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Vahva ubikinoni! Tri Tolonen ubikinoni-B-vitamiinikapseleilla voi korvata ikääntymisen aiheuttamaa ubikinonin tuotannon vähenemistä. Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on vitamiinin kaltainen yhdiste, jota esiintyy elimistön kaikissa soluissa. Sen tuotanto vähenee voimakkaasti noin 30 vuoden iästä alkaen. Tri Tolonen Ubikinon sisältää B-vitamiineja, tiamiinia ja riboflaviinia, jotka edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa. Riboflaviini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tiamiini edistää sydämen ja hermoston normaalia toimintaa. 

Käyttötarkoitus:

Ubikinon Q10 on kehon itsensäkin tuottama aine, jonka tehtävänä on auttaa solujen energiantuotannossa. Ubikinonin tuotanto kuitenkin vähenee 30 vuoden jälkeen, joten lisäravinteen nauttiminen voi tulla kysymykseen.

Annostelu:

Suositeltava vuorokausiannos: 1 kapseli. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Suositeltu vuorokausiannos (1 kaps.) sisältää:

Ubikinonia 200 mg

B1-vitamiinia (tiamiini) 1,9  mg (173*)

B2-vitamiinia (riboflaviinia) 1,9 mg (136%*)

*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Sisältö:

60 kapselia, 48 g

Ainesosaluettelo:

Auringonkukkaöljy, ubikinoni, liivate (nauta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), stabilointiaineet (kookosöljy, rasvahappojen mono- ja diglyseridit,) emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), tiamiinihydrokloridi, riboflaviini,väri (rautaoksidit). 

Huomioitavaa:

Ravintolisä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.