-MELAREST EXTRA VAHVA 1,9 mg melatoniini pitkävaikutteinen (90 tabl.)

Tarjous
24,70 €
21,90 €
Säästät 2,80 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 90 tabl.
Tuotenumero (Muu) 2396935


Melarest Extra Vahva 1,9 mg - pitkävaikutteinen melatoniini

- Auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron vaikutuksia- Pitkävaikutteinen tabletti vapauttaa melatoniinia tasaisesti noin viiden tunnin ajan- Laktoositon, maidoton, soijaton, liivatteeton, ei gluteenipitoisen viljan ainesosia, ei eläinperäisiä ainesosia- Valmistettu Suomessa

Annostus:- Yksi tabletti ennen nukkumaanmenoa- Tabletti niellään kokonaisena veden kera noin 1-2 tuntia ennen nukkumaanmenoa- Aikaeron vaikutuksia lievittämään valmistetta käytetään ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.

Koostumus:TÄYTEAINEET (MIKROKITEINEN SELLULOOSA JA HYDROKSIPROPYYLIMETYYLISELLULOOSA) PAAKKUUNTUMISENESTOAINE (KASVIRASVAHAPPOJEN MAGNESIUMSUOLAT JA PIIDIOKSIDI) MELATONIINI

Jos sinulla on allergioita tai yliherkkyyksiä, tarkistathan tuotteen koostumustiedot pakkauksesta ennen käyttöä. Tuotekehityksen myötä valmisteen koostumuksessa voi olla tapahtunut muutoksia.

Ravintolisä. Ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Valmistaja/markkinoija: Verman