MELATONIINI ORION 1.9 MG NIELTÄVÄ (100 TABL.)

25,51 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 100 TABL.
Tuotenumero (Muu) 339753

Melatoniini Orion 1,9 mg nieltävä melatoniinitabletti auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia (jetlag). Vaikutus saavutetaan nukahtamisajan lyhentymiseen 1 mg:n ja aikaeron vaikutuksiin vähintään 0,5 mg:n melatoniiniannoksella lähellä nukkumaan menoaikaa. Helposti nieltävä tabletti. Laktoositon, gluteeniton, liivatteeton, hiivaton, soijaton ja sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia tai väriaineita. Ravintolisä.

Käyttö:Aikuisille 1/2 - 1 tablettia tarvittaessa. Lyhentämään nukahtamisaikaa: 1 tabletti lähellä nukkumaanmenoaikaa. Lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia: Ota 1/2 - 1 tablettia ensimmäisenä matkapäivänä lähellä nukkumaanmenoaikaa ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Ei suositella raskaana oleville, raskautta suunnitteleville tai imettäville. Ei alle 18-vuotiaille. Ohjeen mukaista annosta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Muistathan, että ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Koostumus:

Vuorokausiannos 0,5-1 tabletti sisältää: melatoniini 0,95-1,9 mg. Ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), melatoniini. Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.


Myyntiluvanhaltija/markkinoija: Orion