Olivia Klein Mineral Spray Toner (1 × 150ml)

Uutuus
19,60 €
130,67 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 150ml
Tuotenumero (Muu) 9245849

Markkinoija

Olivia Klein Oy

Mineralisoiva hoitoneste kuivalle, elottomalle ja rasvaiselle iholle

Käyttötarkoitus

Ravinnerikkaita leväuutteita, merisuolaa ja hyaluronihappoa sisältävä hoitoneste, joka tuo iholle runsaasti kosteutta, mineraaleja, pehmeyttä ja kuulautta. Mineral Spray Toner soveltuu erityisesti ikääntyvän ja elottoman ihon virkistämiseen, kutinan ja ihoärsytyksen välittömään rauhoittamiseen koko vartalolla sekä tukemaan kuivuudesta, rasvaisuudesta ja epäpuhtauksista kärsivän ihon päivittäistä hoitoa.

Hoitonesteet ovat runsaasti ihoa hoitavia ainesosia sisältäviä tiivisteitä, jotka tuovat iholle kosteutta, tasoittavat ihon pH-arvoa ja tukevat hoitotuotteiden imeytymistä ja tehoa. Hoitonesteet ovat monikäyttöinen lisä jokaiseen ihonhoitorutiiniin; hoida ihoa sumuttamalla hoitonestettä suoraan iholle, tehosta ihonpuhdistusta käyttämällä hoitonestettä kasvoveden tapaan tai kiinnitä meikki ja tuo iholle lisähohdetta hoitonesteen avulla!

Ainesosaluettelo

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Veran Lehtimehu), Ascophyllum Nodosum Extract (Solmuleväuute), Aphanizomenon Flos-Aquae Extract (Sini-viherleväuute), Hyaluronic Acid (Hyaluronihappo), Sea Salt (Merisuola), Salix Alba Bark Extract (Valkopajun Kuoriuute), Glycerin (Kasviperäinen Glyseriini), Phenoxyethanol (Fenoksietanoli), Melaleuca Alternifolia Leaf Oil (Teepuun Lehtiöljy), Polysorbate 20 (Polysorbaatti 20), Alcohol (Luomu Vilja-alkoholi), Tetrasodium Glutamate Diacetate (Tetranatrium Glutamaatti Diasetaatti)

Huomioitavaa

Vältä tuotteen joutumista silmiin. Tuotetta ei suositella meikin viimeistelyyn.

Säilytys

Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä ja valolta suojattuna.

Koko

150 ml

Muut tiedot

Käyttöohjeet: Sulje silmät ja sumuta runsaasti hoitonestettä iholle. Anna kuivua ja lisää tarvittaessa. Vältä hoitonesteen joutumista silmiin. Hoitonesteen virkistävää ja rauhoittavaa vaikutusta voi tehostaa pitämällä sitä jääkaapissa ennen käyttöä. Hoitonestettä voi myös käyttää kasvoveden tapaan ihonpuhdistuksen viimeistelyyn vanutyynyillä.