Olivia Klein Aloe Berry Jelly (1 × 50ml)

Uutuus
9,25 €
185,00 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 9245640

Markkinoija

Olivia Klein Oy

Rauhoittava kosteusgeeli

Käyttötarkoitus

Monikäyttöinen ja kaikille ihotyypeille soveltuva kosteusgeeli, joka viilentää ja rauhoittaa ihoa välittömästi. Aloe vera -pohjainen kosteusgeeli on kevyt, nopeasti imeytyvä ja virkistävä vaihtoehto kosteusvoiteille, joka saa lisätehoa, kun sitä säilytetään jääkaapissa ennen käyttöä. Geeli soveltuu erityisesti auringossa olleen ihon kosteuttamiseen ja viilentämiseen.

Aloe Berry Jelly sisältää runsaasti aloe veran lehtimehua sekä pensasmustikkauutetta ja antimikrobista vilja-alkoholia, jotka yhdessä hillitsevät ihon kutinaa, kuumotusta, ärsytystä ja tulehdusreaktioita. Kosteusgeeli soveltuu myös naarmujen ja hankaumien hoitoon sekä esimerkiksi hyönteisten pistosten, vesirokon ja maitoruven yhteydessä esiintyvien ihoreaktioiden rauhoittamiseen.

Ainesosaluettelo

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Veran Lehtimehu), Vaccinium Corymbosum Fruit Extract (Pensasmustikkauute), Alcohol (Luomu Vilja-alkoholi), Glycerin (Kasviperäinen Glyseriini), Xanthan Gum (Ksantaanikumi)

Huomioitavaa

Tuote ei sovellu avoimien haavojen hoitoon tai käsien desinfiointiin. Älä käytä limakalvoille. Vältä tuotteen joutumista silmiin ja suuhun.

Säilytys

Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä ja valolta suojattuna.

Koko

50 ml

Muut tiedot

Käyttöohjeet: Levitä ohut kerros kosteusgeeliä iholle. Anna kuivua ja lisää aina tarvittaessa. Kosteusgeelin viilentävää ja rauhoittavaa vaikutusta voi parantaa pitämällä sitä jääkaapissa ennen käyttöä.