Veet lahjapakk trimmeri+liuska (1 × 1kpl)

Uutuus
29,48 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1kpl
Tuotenumero (Muu) 9328407

Markkinoija

Reckitt Benckiser Nordic A/S

Lyhyt tuotekuvaus:

Uudella Veet Sensitive Precision Beauty Styler -laitteella saat juuri haluamasi lopputuloksen. Sähkökäyttöinen trimmeri on kehitetty kehon herkkien osien, kuten kasvojen, bikinialueen ja kainaloiden hellävaraiseen ajeluun ja tarkkaan muotoiluun.

Käyttötarkoitus:

Uudella Veet Sensitive Precision Beauty Styler -laitteella saat juuri haluamasi lopputuloksen. Sähkökäyttöinen trimmeri on kehitetty kehon herkkien osien, kuten kasvojen, bikinialueen ja kainaloiden hellävaraiseen ajeluun ja tarkkaan muotoiluun. Veet Sensitive Precision Beauty Styler poistaa ei-toivotut karvat ilman haavaumien riskiä.Trimmerin mukana olevien tarvikkeiden avulla tarkka muotoilu onnistuu helposti. Sähkökäyttöinen trimmeri sopii hyvin myös kiireiseen viimeistelyyn sekä matkalle mukaan otettavaksi. Voidaan huuhdella vedellä. Lue käyttöohje huolellisesti. Koe luonnon kosketus: Veet Essential Inspirations™ vahaliuskat. Veet Essential Inspirations™ tekevät ihosi sileäksi jopa neljäksi viikoksi. Iho jää kostean ja pehmeän tuntuiseksi vahaliuskojen sisältämän männynpihkan sekä puhdistuspyyhkeiden kosteuttavan argaaniöljyn ansiosta. Sopii kaikille ihotyypeille (myös herkälle iholle).

Annostelu:

Lue pakkauksessa annetut varotoimet huolellisesti ennen Veet Wax Strips -vahaliuskojen käyttöä. Liuskoja ei tarvitse hieroa käsien välissä niiden irrottamiseksi toisistaan! 4 helppoa vaihetta upeiden tulosten saavuttamiseen:
1. Vedä liuskat varovasti erilleen ulospäin pyöristettyjen kaistaleiden avulla.
2. Aseta liuska iholle karvojen kasvun suuntaisesti. Hiero muutamia kertoja karvojen kasvusuuntaan varmistaaksesi, että vaha tarttuu hyvin.
3. Pidä iho kireällä. Tartu liuskaan ja vedä liuska poispäin itsestäsi mahdollisimman ripeällä liikkeellä, karvojen kasvusuunnan vastaisesti. Irrota liuska yhdellä nopealla repäisyllä, mieluummin ihon läheltä kuin kaukana ihosta.

Sisältö:

  • 1 Sensitive Precision™ Beauty Styler
  • 7 Accessories
  • 1 x Wax Strips Essential Inspirations™ For Legs

Huomioitavaa:

Lue kaikki ohjeet ennen tuotteen käyttöä. Älä säilytä tuotetta lämmityslaitteiden tai avotulen lähellä tai suorassa auringonvalossa. Älä käytä tuotetta, jos terien tai harjan sisä- tai ulkopuolella on vaurioita. Jos ihosi on herkkä, allerginen kosmetiikalle tai ärsyyntyy helposti ihokarvanpoistosta, kokeile tuotetta ensin käsivarsiin tai sääriin ennen sen käyttöä. Älä käytä ihokarvanpoistogeelin tai -vaahdon kanssa. Käytä vain kuivalla iholla. Vaikka tuotteen voi huuhdella vedellä, sitä ei saa upottaa veteen. Huuhtele tuote vesijohtovedellä. Älä käytä merivettä, puhdistusainetta tai kuumaa vettä. Tuotetta ei saa purkaa osiin.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Muut tiedot:

Pariston asettaminen / poistaminen
Kierrä kansi "0"-asennosta "?"-asentoon ja vedä irti. Aseta (tai irrota) paristo ja palauta paristolokeron kansi takaisin paikalleen kiertämällä sen "?"-asennosta "0"-asentoon. Varmista, että kansi on tiivis ja kosteudenkestävä. Käytä ainoastaan AA-alkaliparistoja. Muut kuin alkaliparistot voivat olla heikompitehoisia ja kestää lyhyemmän ajan. Jos huomaat pariston vuotavan, poista välittömästi paristo ja mahdolliset muut materiaalit, joille paristo on vuotanut.